Honden foto's van Linda Heijne

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Linda HeijneLinda Heijne. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto De rechter heet Bobs (Bobby) en is een kruising jack/Boerenfox van 9 jaar. Een echte lieverd en gek op balletjes. Kan heel hard rennen, al is het wel minder dan vroeger. Voorheen altijd behendigheid met hem gedaan maar inmiddels ietwat te oud daarvoor.Daarom gaan we nu elke dag naar het Twiske of weiland waar hij lekker achter een tennisbal aan kan rennen. De bruine labpup is Milan, inmiddels al echt een maatje voor Bobs. Na de dood van onze Ben, een zwarte lab van bijna 14 toch weer op zoek naar een hond en het werd deze,haha!!
honden foto Dit is onze Milan, een bruine labradorpup van inmiddels 3,5 maand oud. Een echte dondersteen, maar dat weet je met een pup. Hier is hij 9 weken oud.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^