Honden foto's van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums poes Puk, Jozef, eendenrugstuk van Degomeat

honden foto Hondendop <3
honden foto 6 augustus 2011: toen al lange nagels (Mellow Platvoet :-p )
honden foto Geen zin...
honden foto Jacco, de (inmiddels overleden) hond van vrienden van mijn ouders. Jacco had nog maar iets meer als een halve staart, omdat ie 'm steeds kapot sloeg tijdens zijn blije momenten (heel veel). Het was zo'n lieverd!
honden foto Ben ik gewoon gekloond! :-p
honden foto Een gehaakte Mellow :D 
Niet door mij gehaakt helaas, ik kan nog niet eens een pannenlap haken...
honden foto Is het een pup? Is het een Dobermann? Of een Dobermann pup? Nee, het is SuperFleur! :-p
honden foto Zaterdagochtend 14 maart. In de kijkhut, op het tafeltje, kijken naar de ganzen en meerkoeten in het water :)
honden foto Volgende keer toch écht mijn camera meenemen, ondanks dat die van mijn telefoon het ook best goed doet. (Zaterdag 7 januari, zonsonderdag Markermeer.)
honden foto Volgende keer toch écht mijn camera meenemen, ondanks dat die van mijn telefoon het ook best goed doet. (Zaterdag 7 januari, zonsonderdag Oostvaardersplassen.)
honden foto Lekker onder mijn fleecedekentje op de bank :) -4 maart 2015-
honden foto Even lekker op het bankje langs het spoor :)
honden foto *24-01-2015* En weer thuis, even naar buiten kijken, er zitten heel veel vogeltjes in de tuin namelijk :)
honden foto *24-01-2015* Zie je mij lopen, daar héél in de verte?
honden foto *24-01-2015* Hihi, daar hing ik dan, even samen op de foto :) En even mijn pootjes opwarmen ;)
honden foto *24-01-2015* Hier zit ik in het zonnetje, in de vogelkijkhut. Was best lekker warm daar :) En ik lijk hartstikke breed joh, in mijn trui! :-p
honden foto *24-01-2014* Vanmorgen lag er gewoon sneeuw! Straks gaan we naar het bos, leuk! :)
honden foto Een lekker opvallende neon-Flexi met 8 meter band. Toch weer een metertje extra t.o.v. de Flexi met koord :)
honden foto Een 'gedeelde wandeling'; we hebben allebei een deel zelf mogen bepalen hoe we wilden lopen. Dit was mijn rondje en toen hadden we een wandeling van wel 2 uur! :)
honden foto Mooie halsband, speciaal voor de kerst. Nu nog een pak sneeuw...
honden foto Is er wat ofzo?! :-p
honden foto ... maar ik kan het mij niet voorstellen ;)
honden foto Het schijnt heel lekker te liggen...
honden foto Zaterdag 8 november, tien voor vijf. Mellow op de uitkijk :)
honden foto Vanmiddag waren we weer eens in het Natuurpark, dat was lang geleden! Lekker een grote ronde gelopen, van bijna anderhalf uur :) (30 oktober 2014)
honden foto Pukje, toen ze nog iets te vol was qua figuur. We woonden net waar we nu al 10 jaar wonen. Oude foto nog, van best jonge Pukje <3
honden foto Mellow op de erwt... ;) Omdat ze niet in haar mooie handgemaakte mand gaat (die is blijkbaar eng ofzo) is de mand naar de slaapkamer verhuisd, op de plek van haar kussen (kussen aan de andere kant van het bed). Beiden niet goed, het klopt niet, dat kan niet en dat wil ik niet! ;) Dus kussen in mand en zo had ze d'r eigen hoogslaper  Die uiteindelijk ook niet lekker bleek te liggen... Iemand nog interesse in een praktisch gloednieuwe mand? ;)
honden foto Hihi, de modder zit nog op mijn lip :-p (12 oktober 2014)
honden foto Lekker gewandeld vandaag, ik was helemaal niet bang :) En na zo'n wandeling mag je best even lekker een dutje doen he :) (12 oktober 2014)
honden foto Lekker naar het bos geweest, ik ben klaar voor de reis naar huis :)

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^