Honden foto's van Pumba@Pebbles - pagina 4

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Pumba@PebblesPumba@Pebbles. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Bas (rip), Sue-Yin (rip), Allerlei, Huidige honden, Dit ben ik, Mijn honden art, Biebe, Buddy (rip), Poets (rip)

honden foto Mijn eerste Chow Biebe. Echt koperrood met als mijn haar!
honden foto Op het strand van Zandvoort
honden foto Poets (rip) Een Tibetaanse Terrier die ik overnam van mijn buurvrouw die hem 16 uur alleen liet zitten op een dag. Na een lange rehabilitatie heb ik met hem ge-flyballed, behendigheid gedaan en hij kon zelfs doggiedancen!
honden foto Biebe (rip) Mijn allereerste hond. Ik werd meteen voor de leeuwen gegooid want dit was meer een! Dominant, verschuivings agressie,lichamelijk niet gezond. Een handenbindertje maar daardoor waren we heel close en was het afscheid des te zwaarder.
honden foto Schat van een Chow die een absolute voorkeur voor mannen had m.a.w. ik heb nooit een hele hechte band met haar kunnen krijgen maar hield zielsveel van haar.
honden foto Mijn lieveling. Bas had niets overgehouden aan zijn verleden. Een ontzettende schat waar geen kwaad in zat. Ik mis hem nog steeds.
honden foto Buddy (rip) Mijn Welsh Corgi die al 5 bazen had versleten. Zeer luidruchtig en dominant typje die het niet kon vinden met Pebbles. Dat is nooit goed gekomen en er heeft regelmatig bloed gevloeid. Uiteindelijk kreeg hij een hernia en epilepsie. Hij is 11 jaar geworden....
honden foto Pebbles is een duidelijk trauma gevalletje. Het eerste jaar heb ik niets met haar kunnen doen zonder gevaar voor ernstig letsel. Heden ten dagen houdt ze nog steeds niet van gefrunnik aan haar lijf maar ze staat het toe. Mijn toenmalige vriend heeft haar tijdens de opvang (ik was toen langdurig ziek) met veel geduld een keer kaal geknipt en dat heeft zij zo gewaardeerd dat we dit regelmatig herhalen. Ik scheer haar nu regelmatig en zij laat dat geduldig toe.
honden foto Pumba werd in verwaarloosde toestand door ons meegenomen en mijn toemalige vriend heeft veel opknapwerk moeten verrichten. Hij was te mager, stinkend smerig en zat onder de klitten.Nu is het weer een prachtige hond. Ondanks zijn moeilijke verleden is het een buitengewone sociale Chow zonder gedragsproblemen en dat is opmerkelijk voor dit ras. Chow's hechten zich aan 1 baas en zijn moeilijk bij herplaatsing. Pumba heeft wel een voorkeur voor mannen maar vind eigenlijk iedereen leuk. Hij is speels, aktief en errug lief.
honden foto Lekker stel he?
honden foto Pebbles (Chow teef van ong. 6 jaar) Komt uit Gran Canaria via de Stichting Honden ZonderToekomst.Zat in de dodencel. Waarschijnlijk is ze ouder maar dat is niet na te gaan.
honden foto Pumba (Chow reu van 6 jaar) Sinds een jaar bij mij en overgenomen van mensen in A'dam. Daarvoor had hij al 3 bazen gehad.

Ga naar Pagina 1 2 3 4

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^