Honden foto's van Timigi

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel TimigiTimigi. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Hallo ik ben Tibbe. Ik ben 5 jaar oud en een hele lieve jongen! Ik ga hou erg van zwemmen en lekker met takken sjouwen in het bos. Toen ik 8 maanden oud was heeft mijn baasje mij uit het asiel gehaald. Ik had toen al 3 baasjes gehad. Ik was daarom eerst erg bang dat ik weer weg zou moeten gaan. Inmiddels heb ik ook alweer een tijdje twee vriendinnetjes erbij; Mindy en Gizmo. Ik vind het erg gezellig met hen en we spelen veel samen.
honden foto Hallo ik ben Gizmo. Wanneer ik lekker aan het buitenspelen ben slaan mijn oortjes soms om.Wanneer mijn beiden oortjes omslaan noemt mijn baasje het een pilotenpet. Maar zie ik er niet mooi uit zo tussen de bloemen?Ik ben een hele vrolijke hond en ik ben erg snel. En ik kan heel hoog springen.Ik vind het heerlijk om buiten lekker te rennen en daarna thuis lekker lui te gaan liggen.
honden foto Hallo ik ben Mindy, ik ben een vrolijke en een tikje ondeugende hond. Ik heb een niet zo leuke start gehad in mijn leven en was toen ik bij mijn baasje kwam nog nooit buiten geweest. Ik vond het eerst allemaal dus wel spannend. Inmiddels vind ik het buiten heerlijk. Vooral lekker door de varens in het bos springen en spelen met Tibbe en Gizmo.Wat ik heel erg leuk vind is om een balletje van een andere hond af te pakken en dan snel wegrennen en dan moet hij/zij proberen het weer terug te krijgen. Hier lig ik even tussen de bloemetjes en heb ik even een pauze genomen.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^