Honden foto's van Donnee

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel DonneeDonnee. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Gemaakt op 21 maart 2011. Diesel was buiten door de narcissen aan het rennen. Dat was heerlijk om te zien!
honden foto Zo ligt Diesel vaak op de vensterbank, heerlijk in het zonnetje (als ie schijnt...) alles in de gaten houdend wat er buiten gebeurd.
honden foto Deze foto is gemaakt op dag vier dat Diesel bij ons was komen wonen.
honden foto Stoffeltje (mijn hamstertje) was ziek en lag in mijn hand omdat het aflopende zaak was. Diesel en Stoffel konden het, ondanks hun grootte-verschil, goed met elkaar vinden. Deden elkaar nooit kwaad. Dit is de laatste foto die ik van hen samen heb gemaakt. Diesel was Stoffeltje aan het besnuffelen en likjes aan het geven. Was erg ontroerend.
honden foto Diesel en ik kwamen net terug van de dierenarts. Diesel had daar bloed moeten laten afnemen in verband met controle van zijn anti-epileptica. Hij had nu dus ook 'de blauwe band' gehaald.... :D

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^