Honden foto's van Joyce Suyk

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Joyce SuykJoyce Suyk. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Socialiseren is heel belangrijk voor pups daarom naar de rommelmarkt.
honden foto Dit zijn twee zusjes Juggernaut's magic en Missy, geboren 14-05-2009. De vader is Reddins Elliott en de moeder is Juggernaut's Eternity.
honden foto Hier een foto hoe heerlijk het is om samen met een Ierse Setter op vakantie te gaan!
honden foto Dit is Juggernaut's June die geboren is op 09-03-2007, het is een mooie actiefoto van haar. Haar vader is Reddins Tillerman haar moeder is Juggernaut's Eternity
honden foto Dit is Juggernaut's Irish Tommy, hij is bij ons geboren op 31-05-2006, zijn vader is Lovely Jason from Askeaton en zijn moeder is Wickenberry Lady in Red.
honden foto Dit is de eerste tentoonstelling waar onze pup Juggernaut's Lynnett uitgebracht is. Ze heeft er veel plezier aan beleefd en is keurig blijven staan.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^