Honden foto's van Manja - pagina 2

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel ManjaManja. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Kopfoto Binky
honden foto Foxie in de sneeuw.
honden foto Binky in de sneeuw.
honden foto Foxie en Binky in de tuin bij de caravan. Uiteraard weer in de zon.
honden foto Binky aan het hengelen naar koekjes in het water. Binky heeft een hekel aan natte pootjes, laat staan aan een natte neus.
honden foto Binky en Foxie genietend van de zon.
honden foto Binky toen hij nog te dik was.
honden foto Binky op de bank.
honden foto Kop foto van Bink.
honden foto Dit is Foxie. Hij komt bij een broodfokker vandaan en was 9 maanden oud toen wij hem mee namen. Hij is een x border collie/boerenfox. Fox is een behoorlijk angstige en onzekere hond en blaft dan ook veel vanuit deze angst en onzekerheid. Fox is heel erg slim, maar door zijn angst en onzekerheid is het heel moeilijk om met hem op cursus leuk bezig te zijn. Fox wordt in augustus 8.
honden foto Dit is Binky. Mijn Boerenfox die ik nu bijna 4 jaar heb. Bink komt uit het asiel en heeft zijn eerste 2 jaar voornamelijk in een bench gezeten. Ik ben nu nog steeds bezig om hem zodanig op te voeden dat ik normaal over straat kan met hem.

Ga naar Pagina 1 2

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^