Honden foto's van Iris

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel IrisIris. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Bobby lekker bij mij op schoot:)
honden foto Kleine boef!!
honden foto Op de boom!!
honden foto
honden foto Mooi!!
honden foto Bobby nog klein met zijn speeltje
honden foto
honden foto Bobby met een van zijn speeltjes
honden foto Snuffelen aan de planten
honden foto Alles ontdekken en snuffelen
honden foto Lekker bij baasje op de bank
honden foto In de tuin.
honden foto Bobby was zo klein toen hij bij ons thuis kwam. Langzaam aan is hij gaan ontdekken en met name de tuin is hierbij favoriet. Ook de vijver is erg interessant.
honden foto Bobby heeft veel speeltje en sleept ze altijd overal mee naartoe. Het is zeldzaam dat er zoveel speeltjes tegelijk in zijn mandje liggen.
honden foto Lekker in de sneeuw.
honden foto Bobby is lekker in de sneeuw wezen spelen. Eerst was hij angstig, maar kort daarna rende en sprong hij als een gek door de sneeuw en is hij niet meer naar binnen te krijgen.
honden foto Bobby met zijn kong wubba
honden foto Bobby is hier aan het spelen met zijn Kong Wubba, dit is op dit moment zijn favoriete speeltje. Ook heb ik hem met dit speeltje leren apporteren.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^