Honden foto's van dominique

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel dominiquedominique. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Tessa 
Mijn eerste eigen hond.Wat mis ik die hond nog altijd.Een attente lieve waakzame vriend.Dat ze in vrede mag rusten
honden foto Hallo
Mijn naam is Mientje.
Ik ben ook een pincher maar mijn baasje twijfelt daar aan. Ik ben namelijk een vat boordevol met energie, men baasje zegt dat ik trekjes heb van een jack russel.Wat ik graag doe is spelen met mijn eten, eerst wat met men nek er over wrijven en dan opeten.
honden foto Fientje is mijn naam. Ik ben de baas. het is te zeggen na mijn baasjes,ik hou niet zo van de winter liever zit ik dicht bij mijn bazinnetje.
Lekker warm slapen doe ik in mijn mandje,onder een knus dekentje natuurlijk.Oja ik ben de op één na oudste.
honden foto Hey
Ik ben Trientje de oudste van allemaal.liefst ga ik snuffelen maar dan loop ik maar door en ben ik een beetje doof.Ik kom wel terug als mijn baasje roept maar op het gemakje he.Hier zie je mij door het venster hangen genieten van de rijwind.
honden foto Hallo 
Ik ben Lientje ik ben de jongste van allemaal.
Mijn grootste hobby is eten en languit gezellig liggen ronken.Ik ben natuurlijk ook superlief en aardig.
honden foto hallo ik ben Sientje;
Mijn bazin die had van mij graag een schoothondje gemaakt,dat lijkt leuk maar niet voor mij.Ik hou er meer van om met mijn vriendinnetje Mientje te ravotten.Ik ben best wel lief en mijn baasje awel die laat mij hond zijn. gewoon reuze
honden foto Hier zijn ze dan mijn hondjes vijf stuks,en allemaal even zot en lief

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^