Honden foto's van marianne

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel mariannemarianne. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Dit hondje moet nog veel leren. Binnenshuis gaat dat veel makkelijker dan buiten. Daar heb ik echt een dwaas aan de lijn hangen!
honden foto Borre is een kruising labrador cane corso. Zijn geschiedenis is een raadsel, maar langzaam aan vinden we uit wat we het beste met hem kunnen doen.
Hij heeft littekentjes op de kuiten van het vele liggen op een harde onbeschermde ondergrond. De achterhand mist wat spierontwikkeling en hij mag nog wat aankomen. Hij schrikt van harde geluiden. Had nog nooit aan de riem gelopen. Mistte nog wat inentingen...
honden foto Dit is Borre. We hebben hem sinds 22 november. 24 november werd hij een jaar. In het Belgische Asiel wisten ze niet zo veel over hem.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^