Fokker vermelding van Fan Muoike Tet

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Fan Muoike Tet
Beschrijving: Onze Langhaar Dwergteckeltjes leven bij ons in huis en maken deel uit van ons dagelijks leven....Af en toe hebben wij een nestje waarvan de pups vanaf de geboorte tot aan de dag dat ze naar hun nieuwe thuis mogen vertrekken te volgen zijn d.m.v. foto's van elke dag. En tijdens het nestje elke dag van 19.00 tot 21.00 uur de webcam. Ons streven is het fokken van gezonde, lieve, sociale en vrolijke dwergteckels. Onze combinaties zijn weloverwogen. Waarbij we een vriendelijk karakter, gezondheid en een goede bouw en vacht hoog in het vaandel hebben staan. Wilt u meer info dan bezoek onze website. Of neem contact met ons op.

Contact
Website: http://www.fanmuoiketet.nl
Telefoon: 0591-222530

Adres
Woonplaats: Emmer-CompascuĆ¼m

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Fan Muoike Tet is te vinden onder
- Teckel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Bij ons zijn de pups eerst gewoon pup en daarna allereerst lekker hond. Wanneer de hond goed is en er een nest mee gefokt wordt zijn de meeste honden rond de drie jaar voor ze hun eerste nest krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders worden getest op Pra- Cataract. En beide ouders moeten VRIJ bevonden zijn. Anders wordt er niet mee gefokt !

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden bij ons ontwormd met 2,4,6 en 8 weken. Hun eerste dierenartsbezoek is met 6 weken en dan krijgen ze hun eerste inenting. Ook worden daar sinds 2010 dan de DNA afstammingstesten afgenomen. Daarna krijgen ze met 9 weken natuurlijk weer een enting. Als de pup langer blijft dan volgen daar de volgende ontwormingen en entingen die daarbij horen natuurlijk ook bij

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Na de 9 weekse enting

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 maximaal 2 (wanneer er meer dan 1 nest per jaar is, is dit altijd met verschillende teven. Tot nog toe is dit 1 keer voorgekomen en volgde er daarna een jaar dat er helemaal geen nest was.)

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis.... bij ons en de andere honden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Fan Muoike Tet
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Tetje Wielinga

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Fan Muoike Tet

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^