Fokker vermelding van Sniezyka Bajka

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Sniezyka Bajka
Beschrijving: Wij zijn Fred en José Doornbos , vroeger had ik een droom om later veel honden en andere beestjes te hebben. Deze droom is 37 jaar geleden uitgekomen , toen kwamen we te wonen in Drenthe midden op de heide. Op dit ogenblik hebben we 10 Tatrahonden en een koppeltje mini appaloosa's . Momenteel hebben we zo’n 23 jaar Tatrahonden en we zijn erg gecharmeerd van dit ras. Op dit moment hebben wij 10 Tatrahonden tussen de 18 maanden en 12 jaar. Zowel het uiterlijk van de Tatrahonden als het karakter van deze honden vinden we geweldig Veel aandacht wordt besteed aan de opvoeding van onze jonge Tatra’s en praktisch elke dag komen ze wel in de drukte en gaan allemaal naar de hondenschool. Wij proberen uit een gezonde, mooie en lieve moederhond, goede gezonde rastypische Tatra pupjes te fokken. Waarbij bij de keuze van de vaderhond echt niet over een nacht ijs wordt gegaan. De pupjes worden in huis geboren en krijgen alle liefde en zorg wat ze maakt tot blije witte pluisjes, en deze taak mag de nieuwe eigenaar dan overnemen. U bent altijd welkom om dingen te vragen en onze moederhonden te komen bekijken.

Contact
Website: http://www.tatrahond.com
Telefoon: 0528 321526

Adres
Woonplaats: Nieuw Balinge

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Sniezyka Bajka is te vinden onder
- Tatrahond fokkers
- Tatra fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken gezonde rastypische Tatrahonden de leeftijd is 4 jaar

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD A , vrij van oogziekte

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Alle gezondheids onderzoeken

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Maximaal 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
8 weken

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Sniezyka Bajka
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Sniezyka Bajka

31-05 pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^