Tatrahond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Tatrahond fokkers op de HondenPage.

Bialy Domownik Bialy Domownik Bialy Domownik

Samen met onze honden wonen wij in een klein dorpje in Midden Drenthe. Af en toe fokken wij een nestje volgens de regels van onze rasvereniging, waarbij er goed gelet wordt op karakter en gezondheid. Ook waken wij ervoor dat de rastypische eigenschappen behouden blijven. De puppies die hier worden geboren groeien op en maaken deel uit van ons gezin. Er is veel aandacht voor socialisatie. Momenteel hebben wij een nestje van Duch Gor Volarius x Laszka z Daleka na Goralsko Nute. Voor liefdevolle families die een fijne huisgenoot zoeken, hebben we nog enkele reutjes.

Wij fokken af en toe een nestjes Tatra's en kijken dan goed naar gezondheid en uiterlijk. Waar ook wanneer mogelijk een wat vreemde lijn wordt gebruikt.Waarbij ook het advies van de club wordt gevolgd. Verder worden de pups in en rond het huis groot gebracht, ook tussen de andere honden van ons.

Meer weten over de Tatrahond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Tatrahond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Tatrahond? Kijk dan bij de Tatrahond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Tatrahond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Tatrahond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^