Fokker vermelding van Leenie's Bulls

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Leenie's Bulls
Beschrijving: Franse Bulldog's zijn onze passie! Onze Franse Bullen zijn onze kinderen, onze passie. Wij kweken enkel uit liefde met oog op gezondheid, behoud en verbetering van het ras, ook het karakter vinden wij zeer belangrijk! Uiteraard kweken wij volgens de normen van de ras standaard. Onze Bullen leven bij ons in huis, zijn vrolijk, speels, liggen in de zetel en verwelkomen je in ons huis.

Contact
Website: http://leenieskennel.be
Telefoon: 0496043891

Adres
Woonplaats: kersbeek-miskom

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Leenie's Bulls is te vinden onder
- Franse Bulldog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden zijn in uitstekende gezondheid en conditie. Zijn zeer sociaal en ontzettend lief van karakter. De leeftijd van onze honden varieert tussen de 2,5j en 5j. Wij kweken enkel met onze eigen honden zodat wij 100% zeker zijn van gezondheid.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
alle ouders zijn volledig medische getest en goedgekeurd door de dierenarts op volgende; -Oren & Ogen -Gebit & Vacht -Hart & Luchtwegen (respiratie) -Heupen & Knieën -Beweging -Digestie -Geslacht app -Voedingstoestand

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen een eerste controle bij de geboorte op algemene gezondheid, open gehemelte en/of andere afwijkingen. Vaste controle op 6 weken voor algemene controle, chippen en 1ste puppy vaccin. Er zijn dan ook nog tussentijdse bezoeken van de dierenarts. de pups worden ook onderzocht op; -Oren & Ogen -Gebit & Vacht -Hart & Luchtwegen (respiratie) -Heupen & Knieën -Beweging -Digestie -Geslacht app -Voedingstoestand Hier van krijgt ook elke pup individueel zijn gezondheids- verklaring mee opgemaakt door de behandelende dierenarts. Pups krijgen hun wettelijke voorgeschreven inentingen volgens schema.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 nestjes

Hoe en waar groeien de pups op ?
Al onze nestjes worden groot in onze leefruimte en groeien op omringt door onze andere honden. Hierdoor kennen ze omgang naar mensen en kinderen, omgang met andere honden, dagelijkse routine, dag- nacht, geluiden, ....

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Leenie's Bulls
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Leenie's Bulls Leenie's Bulls

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Leenie's Bulls

19-01 Franse Bulldog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^