Fokker vermelding van Van Siddha

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Van Siddha
Beschrijving: Hierbij wil ik mij eerst even voorstellen,mijn naam is Nicky Janssen, ik ben opgegroeid met de Tibetaanse Terrier, sinds 1999, met veel zorg en liefde fok ik af en toe een nestje Tibetaanse Terriers. Karakter, gezondheid van dit fijne ras staan bij mij hoog in het vaandel, de pupjes groeien op in huis en leren daardoor alledaagse geluiden kennen, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van de pups. De ouders van de pups zijn door middel van DNA onderzocht op mogelijke erfelijke afwijkingen, ook hebben de ouders een officieel HD onderzoek. De pupjes blijven tot 8 weken bij de mama waar ze veel van leren, de pups worden geënt,gechipt,4x ontwormd, gezondheidsverklaring dierenarts, koopcontract, en krijgen hun Paspoort. Natuurlijk ook een puppypakket met het voer dat ze gewend zijn om te eten en een knuffeltje met de nestgeur. Gezondheid en een fijn karakter staan bij ons hoog in het vaandel! De combinaties worden door ons zeer goed overwogen! De moeder en de puppy`s worden elke 2 weken ontwormd, de puppy`s krijgen rond de leeftijd van 6 weken hun eerste puppy enting, en krijgen een volledig gezondheidsonderzoek door de dierenarts, ook krijgen ze dan hun Europees paspoort, ze worden gechipt, de ouder dieren hebben het dna onderzoek gehad op mogelijke erfelijke afwijkingen en HD onderzoek Op de leeftijd van 8 weken mogen ze dan naar hun nieuwe baasjes. Voor meer informatie over dit fijne kindvriendelijke ras, verheug ik me op u telefoontje: 06-26574204.

Contact
Website: http://www.van-siddha.nl
Telefoon: 0626574204

Adres
Woonplaats: Budel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Van Siddha is te vinden onder
- Tibetaanse Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijd van de moeder is 4 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
ouders zijn door middel van DNA getest op mogenlijke erfelijke afwijkingen HD getest HD-A patella 0/0

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Inenting tegen Parvo en hondenziekte.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
op de leeftijd van 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 á 2 nestjes

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huiselijke kring, samen met de moeder en worden goed gesocialiseerd.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Van Siddha
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Van Siddha

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^