Fokker vermelding van Marajuyo

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Marajuyo
Beschrijving: Wij streven naar gezonde gezinshonden, met een sociaal en stabiel karakter, die zo goed mogelijk voldoen aan de rasstandaard en geschikt zijn om mee te sporten. De combinaties worden dan ook zorgvuldig overwogen. De pups groeien uiteraard op in huiselijke kring en worden degelijk gesocialiseerd. Voor informatie over het ras in het algemeen en over de Groenendaeler in het bijzonder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u onze honden wilt ”ervaren” bent u van harte met uw hele gezin welkom.

Contact
Website: https://www.marajuyo.nl
Telefoon: +31-181461992

Adres
Woonplaats: Oudenhoorn

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Marajuyo is te vinden onder
- Belgische Herdershond, Groenendaeler fokkers
- Belgische Herdershond, Tervuerense fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waarmee wordt gefokt hebben altijd de wettelijk verplichte leeftijd tussen de 2 en 8 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn altijd getest op heupdysplasie en hebben de verplichte uitslag A en bij gebruik van buitenlandse reuen soms B. Sommige honden zijn ook getest op elleboogdysplasie en hebben de uitslag Vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden op de leeftijd van 6 weken voorzien van een chip en er wordt DNA van ze onderzocht. Ze ondergaan op de leeftijd van 7 weken de Karaktertest. Ze worden een paar keer ontwormd en krijgen uiteraard ook op een leeftijd van 6, 9 en 12 weken de verplichte vaccinaties.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen op een leeftijd van minimaal 7 weken naar de nieuwe eigenaren. Voor pups die naar het buitenland gaan gelden andere leeftijden.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Per jaar fokken wij gemiddeld 2 nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op. Ze worden binnen een paar dagen al met kinderen in contact gebracht. Wanneer ze de eerste vaccinaties hebben gehad gaan ze ook mee naar het winkelcentrum om gesocialiseerd te worden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Marajuyo
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Marajuyo

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^