Fokker vermelding van Russian Fairy Tale

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Russian Fairy Tale
Beschrijving: Wij zijn een kleine familiale kennel, door Sint Hubertus en FCI erkend, die bezig is met het fokken van een bijzondere en zeldzame mini ras - Russkiy Toy / Russian Toy / Russische Toy. Onze honden komen uit de beste bloedlijnen van Rusland Sint Petersburg. enjoy your toy op www.russkiy-toy.nl

Contact
Website: http://www.russkiy-toy.nl
Telefoon: +32 478804880

Adres
Woonplaats: evergem

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Russian Fairy Tale is te vinden onder
- Russkiy Toy fokkers
- Russian Toy (korthaar en langhaar) fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij zijn een kleine door Sint-Hubertus en FCI erkende familiale kennel die zich bezig houdt met de fok van het zeldzame ras "Russkiy Toy", "Russian Toy", "Russische Toy" Al onze hondjes stammen af van de beste bloedlijnen van Sint-Petersburg / Rusland. Wij nemen deel aan diverse honden shows in Belgie, Europa en Rusland. We zijn dan ook fier op het behalen van diverse kampioenstitels door onze hondjes. Onze puppies zijn dan ook zeer geliefd en hebben hun baasjes gevonden in verschillende landen van Europa nl. : Belgie, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen en Engeland ; zelfs tot in Australie. U heeft dan ook onze ondersteuning en advies bij het transport van uw puppie. We waken over de kwaliteit en de gezondheid van al onze hondjes en puppies, onze fokdieren worden getest op Patellaluxatie en ze zijn dan ook kerngezond ! Als kennelhouder heb je niet alleen de verantwoordelijkheid over het ras, maar heb je ook een sociale verantwoordelijkheid naar de toekomstige baasjes toe. Het is dus in ieders belang dat de juiste pup bij het juiste baasje terecht komt ! Het is dan ook belangrijk voor ons dat onze hondjes en puppies sociaal leven en opgevoed worden, hiervoor verblijven ze bij ons in onze huiskamer, worden ze van zodra het kan meegenomen op uitstappen en wandelingen. Ze worden vertroeteld, sociaal opgevoed en leren omgaan met kinderen en andere huisdieren. Al onze puppies zijn in het bezit van een FCI-stamboom, Europees paspoort . Ze worden stelselmatig gevacineerd en meermaals ontwormt alvorens ze zich door hun toekomstige baasje laten verwennen. Wij helpen u dan ook graag bij de keuze van uw puppie en geven u alle informatie over de opvoeding en de verzorging. Om uw keuze te vergemakkelijken bent U steeds welkom om, na afspraak, onze kennel te bezoeken! U mag ons steeds telefonisch contacteren of mail-en ; wij beantwoorden al je vragen. ENJOY YOUR TOY !!!

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
In onze kennel staat alles in het teken van gezonde,kwalitieve en gelukkig opgegroeide pups. - Onze kennel staat borg voor kwaliteits volle pups, enkel verkregen uit eigen kweek met onze eigen gezonde fok dieren. Allen hebben officieële fok toelating door Sint Hubertus en zijn voorzien van gezondheids certifikaat. - Onze pups groeien op in onze huiskamers en worden sociaal opgevoed. - Geen import van pups voor "doorverkoop". - Alle pups zijn voorzien van alle wettelijk voorgeschreven Europese documenten. - Alle pups zijn volledig gevacineerd , zijn ontwormd en zijn voorzien van een micro chip. - Onze kennel en al onze pups staan contractueel onder toezicht van een erkend dierenarts zoals wettelijk verplicht is door de Europese wetgeving. - We zoeken steeds naar de meest gunstige en kosten besparende oplossing voor afhalen of leveren van uw pup. - Gratis starters pakket met voeding , speeltjes , dekentje om de overgang naar de nieuwe eigenaar zo zacht mogelijk te maken voor uw pup. - GEEN dure import of transport kosten ( kunnen oplopen tot 1000 € afhankelijk van het land en plaats van herkomst ) wat een onaangename "meer kost" is voor de toekomstige eigenaar. - We werken zonder tussen personen waardoor u slechts één aanspreek punt heeft en een snelle communicatie.( werkt kostenbesparend voor toekomstige kopers) - Indien u uw pup reserveerd kan jezelf de naam van de pup kiezen en worden alle document reeds op uw naam opgemaakt en naar uw adres verstuurd. - U kan steeds onze kennel en onze pups komen bezoeken zodat u ziet wat u koopt en niet enkel via foto op de website.(onze kennel is centraal gelegen nabij Brussel / Belgium en gemakkelijk bereikbaar via Brussels air port - TGV - of autoweg) - Bij afhalen van uw pup kunnen we u vrijblijvend onze logeerkamer aanbieden.( we zoeken steeds kostenbesparend oplossingen voor aanstaande kopers) - We geven u profesioneel advies bij het maken van uw keuze , levenslang advies over voeding en opvoeding van uw pup.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
10 goede redenen om RUSSKIY TOY te kiezen ! 1) Liefdevolle en aangename TOY met veel attitude , affectie , niet alleen voor zijn baasje , maar ook voor familie, vrienden, kennissen. 2) Uw toy geeft een positieve invloed op uw leven en verandert uw leven in de positieve zin. 3) Heeft geen problemen om zich aan te passen en is zeer snel gehecht aan zijn baasje. 4) Comfortabel in huis , verliest nagenoeg geen haar. 5) Is klein van formaat ; kan en mag steeds mee op reis, op restaurant, ... TOY wordt sociaal getolereerd. 6) Geen typische honden geur. 7) Exclusiviteit troef ! Jij en je TOY staan altijd in "the picture" ! 8) Genetisch gezond ras , bereikt hoge leeftijd. ( 15 jaar ) 9) Vraagt minimaal , eenvoudig , door iedereen uit te voeren verzorging ; Was je TOY enkel als hij of zij echt vuil is :-) 10) Goedkoop in voeding ; 50 gram per dag - droge voeding. 11) Goed en betrouwbaar in de omgang met kinderen ; uw TOY is geen gevaar voor uw kind ! 12) Kan op kattenbak toilet doen zodat u bij slecht weer niet naar buiten moet. 13) Tijdens wandeling weinig "troep" op te kuisen :-) 14) Beschadigt uw tuin of uw grasmat niet en heeft geen grote tuin nodig ! 15) Wandelt heel graag en kan grote bergwandelingen aan. 16) Gemakkelijk te houden op flat of appartement ; tuin is geen "must". 17) Heel veel marketing artikelen te verkrijgen om uw TOY te vertroetelen en te verwennen volgens uw eigen stijl :-)

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
volgens europese wetgeving.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 à 3

Hoe en waar groeien de pups op ?
al onze honden en pups groeien op in onze huiskamers en leven in de beste familiale condities.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Russian Fairy Tale
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Russian Fairy TaleRussian Fairy TaleRussian Fairy TaleRussian Fairy Tale

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Russian Fairy Tale

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^