Fokker vermelding van Amarantha's

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Amarantha's
Beschrijving: Sinds 28 September 2004 bestaat onze kennel. Als grote fan en kleine fokker van dit geweldige ras. Wij fokken af en toe een nestje volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging en hierbij staan gezondheid en karakter bij ons voorop. Uiteraard letten we daarbij ook op het uiterlijk en proberen we zo goed mogelijk aan de ras standaard te voldoen. Onze eigen honden worden getest op erfelijke oogafwijkingen voordat zij worden ingezet voor de fokkerij. Wilt u eens komen kennismaken met ons en onze honden? Maak een afspraak, dan bent u van harte welkom. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen.

Contact
Website: http://www.shihtzu-amaranthas.nl
Telefoon: 0630219764

Adres
Woonplaats: Utrecht

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Amarantha's is te vinden onder
- Shih Tzu fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Minimaal 24 maanden, en maximaal 4 nestjes. Soms zelfs niet eens. Fokken is geen moeten voor ons.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Wij testen zoiezo op erfelijke oogafwijkingen. Tot nu toe hebben wij 1 hond gehad met een negatieve uitslag. Alle uitslagen van onze honden staan vermeld op hun eigen pagina op onze website.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden nagekeken en ingeënt door onze dierenarts. Afhankelijk van de leeftijd waarop zij naar hun nieuwe baasje vertrekken hebben zij 1 a 2 inentingen gehad. Daarnaast worden zij 4 maal ontwormd en krijgen ze een DNA profiel van de Raad van Beheer.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pups blijven minimaal 8 weken bij ons. Soms vinden wij dat een nest e/o pup langen moet blijven dan gaan ze later weg.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 a 2. Soms niet eens elk jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Uiteraard groeien onze pups gewoon op in huis bij ons en onze kinderen. Ze maken alles mee wat er gebeurd in en rondom ons gezin. Ook laten we ze al kennismaken met de wijde wereld (voor zover dit gaat zonder alle benodigde entingen), beginnen we met de zindelijkheidstraining en beginnen we ook met het leren wennen aan borstelen, kammen etc.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Amarantha's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Amarantha'sAmarantha's

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Amarantha's

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^