Fokker vermelding van de Conte de Fée

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: de Conte de Fée
Beschrijving: Onze kennel is begonnen in 1989. Al sinds die tijd fokken wij 1 nestje per jaar, zodat we alle tijd en aandacht aan honden en nieuwe eigenaren kunnen besteden. Wij zijn Anne-Marie en Ruud Smolders. We wonen samen met onze honden, Tervuerense Herders, in het buitengebied van Kaatsheuvel. Daar hebben we heerlijk de ruimte en kunnen de honden naar hartenlust spelen en rennen. Sinds 1991 zijn wij ingeschreven bij de Raad van Beheer onder de kennelnaam “de Conte de Fée”. Ik ben fulltime met de honden bezig, wandelen, trainen GG, behendigheid, opvoeden en verzorgen van de pups. Daarnaast begeleid ik mensen met extra hulp bij trainingen of gedragsproblemen. Ook ben ik de contact persoon tussen de NVBH (rasvereniging) en het team dat zich bezig houdt met het onderzoek naar maagkanker bij de Belgische Herder. Ruud houdt zich naast zijn werk bij de Brandweer, voornamelijk bezig met wandelen en trainen van onze honden. Hij is diegene die je ook aan kunt treffen in de show ring met door ons gefokte honden. Naast mijn medische opleiding als laboratorium specialist heb ik de opleiding gedaan voor keurmeester, gedragskeurmeester en bezoek nog seminars die betrekking hebben op honden, gezondheid en gedrag. Ons streven is het fokken van een ras typische Belgische Herder, een vrolijke, levendige, gezonde hond, geschikt voor diverse vormen van hondensport en uiterlijk ook voldoet aan de ras standaard. Wij vinden het belangrijk dat onze pups zich volledig kunnen ontwikkelen, waarbij het ontdekkend bezig zijn een pré is. Onze pups maken deel uit van ons gezin en zijn gewend aan de normale dagelijkse geluiden en bezigheden, ze worden in huis geboren en groeien daar ook op tot het moment dat ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Ze kunnen volop spelen, graven, rennen, en hebben volop ruimte om heerlijk te ravotten. Ook de volwassen honden leven bij ons in huis en de pups leren op deze manier hoe het werkt in een roedel. Kortom: een geweldig “hondenleven”.

Contact
Website: http://www.decontedefee.nl
Telefoon: ++31 (0)416-280438

Adres
Woonplaats: KAATSHEUVEL

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

de Conte de Fée is te vinden onder
- Belgische Herdershond, Tervuerense fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging. De honden zijn op het moment van dekking minimaal 2 1/2 jaar oud. Al onze honden doen of deden aan obedience en/of agility. Ze gaan iedere dag mee naar voor flinke wandelingen in het bos, ondanks de ruimte die ze thuis hebben maar wij vinden het belangrijk dat ze veel contact hebben met andere honden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD en DNA. Al onze honden zijn HD-A

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
DNA profiel Pup vaccinatie, meerdere malen ontwormd

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje in het jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis, tussen ons gezin en de andere honden. Geen kennels aanwezig

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met de Conte de Fée
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

de Conte de Féede Conte de Féede Conte de Fée

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van de Conte de Fée

29-05 Belgische Herdershond, Tervuerense pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^