Fokker vermelding van Www.kupumulia.nl

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Www.kupumulia.nl is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Www.kupumulia.nl een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Www.kupumulia.nl
Beschrijving: Kupumulia betekent prachtige vlinder. We fokken met papillons. Natuurlijk in de huiskamer en de ouderdieren zijn getest en voldoen aan de eisen van de rasvereniging. Vlinders zijn prachtige honden, mocht je willen kijken om kennis met hen te maken, dat mag altijd. Kom maar langs! Daarnaast hebben we een phalene (nachtvlinder) met hangende oortjes ipv staande. Al onze honden zijn met zorg uitgekozen door te kijken naar de bloedlijnen en ontwikkelingen in de voorgeslachten.

Contact
Website: http://Www.kupumulia.nl
Telefoon: 0512300760

Adres
Woonplaats: Ureterp

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Www.kupumulia.nl is te vinden onder
- Vlinderhond fokkers
- Epagneul Nain Continental, Phalène fokkers
- Epagneul Nain Continental, Papillon fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden zijn ouder dan 2 jaar voor ze ingezet worden en niet ouder dan 6 jaar als ze een laatste nestje krijgen. Gemiddeld krijgen ze twee a drie nestjes in hun leventje zodat ze minimaal belast worden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
pra en pl en natuurlijk vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Algemene gezondheidsonderzoek bij de DA. De entingen zoals voorgeschreven in Nederland krijgen met een gezondheidspaspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 a 9 weken mogen ze het nest verlaten en naar hun nieuwe baasje toe.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Afhankelijk van de leeftijd van de ouderdieren. De hondjes blijven een levenlangbij ons wat soms meerdere nestjes per jaar geeft en soms ook even een paar jaar niet. Op de website staan de verwachte nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
in de woonkamer, eerst in alle rust in de werpkist en daarna in de kamerkennel. De pus worden zo goed mogelijk in aanraking gebracht met alle mogelijke geluiden, geuren en omgevingen. Dus de stofzuiger, de auto, de fietsmand, de halsband, andere honden, mensen en kinderen, etc. Hierdoor proberen we een goed beginnende gesocialiseerde hond aan de nieuwe eigenaren te mogen overhandigen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Www.kupumulia.nl
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Www.kupumulia.nl

26-10 pups
17-07 Vlinderhond pups
23-08 Keeshond, Middenslag pups
14-05 Epagneul Nain Continental, Papillon pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^