Vlinderhond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Vlinderhond fokkers op de HondenPage.

Kupumulia betekent prachtige vlinder. We fokken met papillons. Natuurlijk in de huiskamer en de ouderdieren zijn getest en voldoen aan de eisen van de rasvereniging. Vlinders zijn prachtige honden, mocht je willen kijken om kennis met hen te maken, dat mag altijd. Kom maar langs! Daarnaast hebben we een middenslag witte keeshond. Hier willen we in de toekomst ook een paar keer een nestje bij. Al onze honden zijn met zorg uitgekozen door te kijken naar de bloedlijnen en ontwikkelingen in de voorgeslachten.

Ik heb een kleine papillonkennel, waar we af en toe een nestje mee fokken. op dit moment heb ik 2 papillon teefjes 1 van 3jaar oud en 1 van 1 jaar oud. ze lopen hier vrij rond. als we een nestje fokken worden ze getest op pl en pra.

Roastarry's Papillons

Wij hebben al meer dan 30 jaar Papillons en fokken af en toe een nestje, uiteraard met stamboom. Ouders zijn getest op PRA en Patella. De pups worden in de huiskamer geboren en groeien tussen onze andere vlinders in huis op

Wij fokken zo nu en dan hobbymatig een nestje, max 1 à 2x per jaar. Alle ouderdieren worden uitgebreid getest op gezondheid, zijn DNA PRA1 vrij, Patella vrij en PRA ECVO vrij. Kijk gerust eens op onze website voor meer informatie.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Vlinderhond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Vlinderhond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Vlinderhond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Vlinderhond? Kijk dan bij de Vlinderhond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Vlinderhond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Vlinderhond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^