Fokker vermelding van met Frasnay's flair

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: met Frasnay's flair
Beschrijving: Wij zijn fokkers van Hollandse herders korthaar in Midden Frankrijk. Zo nu en dan hebben wij een nestje. Voor onze pups hebben bazen met sportieve plannen de voorkeur. De Hollandse herder is een aktieve hond die erg graag samen met zijn baas (gezin) van alles wil ondernemen.

Contact
Website: http://metfrasnaysflair.info
Telefoon: 0033 386602656

Adres
Woonplaats: Frasnay-Reugny in Frankrijk

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

met Frasnay's flair is te vinden onder
- Hollandse Herdershond, korthaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben 2 Hollandse herder teefjes. Mam Dido van 8½ jaar. Zij kreeg in 2009, 2010 en 2012 een nest. Dido helpt ons zo nu en dan bij onze schapen. Ook doen wij met haar praktijkspeuren. Altijd goedgemutst, dol op gezelschap en voor alles in. Uit haar laatste nest hielden wij haar dochter Bobbie. Aanhankelijk, niet snel uit haar evenwicht te krijgen. Ook zij wordt getraind om ons te helpen met de schapen. En ook met haar doen wij praktijkspeuren. Wij hopen van haar ook ee nestje te krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ouders hebben een gedragstest ondergaan. Ook zijn heupen en ellebogen getest. Wij fokken alleen met honden die positieve uitslagen hebben. Op onze website staat alle informatie. Conform de fokkerijregels van de rasverening zijn van beide ouderdieren het DNA opgeslagen. De brindletest via het DNA laten wij ook doen. Dit om te weten of onze hond draagster is van het volkomen gestroomde gen. (voor de gezondheid van geen enkel belang)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen de gangbare inentingen. Ze worden zorgvuldig ontwormd. Met 6½ week laten wij een puptest doen. Van de pups wordt DNA afgenomen voor o.a. de afstammingscontrole.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen van 7 weken en 4 dagen weg.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij hadden in 2009, 2010 en 2012 een nestje. Het eerstvolgende nestje staat gepland voor eind 2014.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups worden in de woonkamer geboren. Daar staat een grote werpkist waarin ze de eerste 3 weken verblijven. De ruimte in huis kan vergroot worden tot het tijd is om ook buiten nieuwe ervaringen op te doen. Mams kan in en uit naar eigen believen. Ook de pups kunnen binnen of buiten verblijven. 's Nachts slapen ze in huis.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met met Frasnay's flair
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van met Frasnay's flair

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^