Fokker vermelding van flandry dogs

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: flandry dogs
Beschrijving: Wij zijn een leonbergerkennel gelegen in west-vlaanderen ingelmunster. We streven ernaar goed gesocialiseerde pups bij perfecte baasjes te plaatsen. Onze pups worden dan ook in huis geboren en opgegroeid. Wij fokken volgens de richtlijnen van de leonbergerclub en sint-hubertus.

Contact
Website: http://flandrydogs.weebly.com
Telefoon: 0493574674

Adres
Woonplaats: ingelmunster

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

flandry dogs is te vinden onder
- Leonberger fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijd van een eerste nestje van een teef mag normaal vanaf 18 maand, toch wachten wij tot na de 20 maand vooraleer ze voor de 1e maal gedekt wordt. Teven ouder dan 6 jaar worden niet meer gedekt. Van een reu is dit dezelfde leeftijd om te starten maar deze mag dekken tot 7 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Wij fokken enkel met LPN1 N/N geteste honden, dit is een spierziekte waar veel leonbergers drager (D/N) van zijn. Deze test de zenuwen aan. Wij testen ED, EN HD. en laten al onze honden een DNA test ondergaan. Ze hebben elk een volledige tandkaart (3x op show) en verschillende diploma's van shows. En toelating tot de losh fok.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
1 pup willekeurig door de dierenarts gekozen wordt op DNA getest, ze krijgen de nodige puppyvaccin, worden meermaals ontwormd en gechipt. Ook bij iedere pup wordt een garantiecertificaat gegeven.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
een gemiddeld van 2 (als alles lukt)

Hoe en waar groeien de pups op ?
bij ons in de living.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met flandry dogs
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^