Fokker vermelding van Jarnick's Aussieshome

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Jarnick's Aussieshome
Beschrijving: Wij zijn een kleine kennel in Brunssum en fokken af een toe een nestje Australian Shepherds.Wij fokken volgens de richtlijnen van de RvB en ASCN. De pups groeien op in onze woonkamer en worden goed gesocialiseerd. Het karakter van de honden is naast de gezondheid voor ons het belangrijkste. Natuurlijk worden alle pups ontwormd, ingeent en gechipt en hebben al onze honden een stamboom van de Raad van Beheer. Meer informatie en foto's zie onze website www.jarnicksaussieshome.nl. Voor vragen kunt u altijd mailen [email protected] of bel 045-5275697.

Contact
Website: http://jarnicksaussieshome.nl
Telefoon: 045-5275697

Adres
Woonplaats: Brunssum

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Jarnick's Aussieshome is te vinden onder
- Australian Shepherd fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Teef; Emma of the South Border Aussies"Indy" is gedekt!! Begin juni verwachten we pups. Indy is een vrolijk teefje van 2 jaar dat alles en iedereen leuk vindt. Ze is de "clown"in ons gezin.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
- HD: A - ED: 0 - Erfelijke oogziektes: Vrij - MDR1 +/- Verder hebben onze teven goede resultaten behaald op verschillende hondeshow. Van de dekreu verwachten wij natuurlijk hetzelfde.En wordt ook zeker naar het karakter gekeken.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen regelmatig worden onderzocht door de dierenarts en krijgen uiteraard de benodigde inentingen en ontwormkuren.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Na 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes. U krijgt een puppypaket mee met alle informatie die hoort bij een pup.Uiteraard kunnen nieuwe baasjes altijd bij ons terecht voor raad en daad.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben nu drie honden, waarvan twee teven en zullen zo nu en dan een nestje fokken, maximaal 1 nestje per jaar. Dus voor ons is het een hobby!

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden geboren en groeien op in onze woonkamer, dit betekent dat ze kennis maken met dagelijkse geluiden en beslommeringen van een gezin. Verder zullen de pups na de eerste inenting op onderzoek uitgaan naar oa. dorp,voetbalclub,school etc.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Jarnick's Aussieshome
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Jarnick's AussieshomeJarnick's AussieshomeJarnick's AussieshomeJarnick's Aussieshome

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Jarnick's Aussieshome

23-08 Australian Shepherd pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^