Fokker vermelding van LuckylabradoodlesZeeland

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: LuckylabradoodlesZeeland
Beschrijving: Wij zijn een kleinschalige Fokker van de Medium en Standaard Australian Labradoodle. Een Australian Labradoodle is een fijne familie hond, ze zijn zeer intelligent,sociaal, komisch en vrolijk. Ze zijn makkelijk te trainen en erg geschikt voor mensen met allergie├źn en speciale behoeften. De Australian Labradoodle kun je niet zelf namaken en is dus geen kruising tussen een Poedel en een Labrador! Onze honden wonen bij ons in huis en de pups worden ook in huis geboren. Een aantal van onze honden wonen in Gastgezinnen zodat ze in huiselijke kring opgroeien met veel aandacht en liefde. Wij zijn aangesloten bij de rasvereniging.En houden ons aan de verplichte gezondheidstesten.

Contact
Website: http://www.luckylabradoodleszeeland.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: schore

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

LuckylabradoodlesZeeland is te vinden onder
- Labradoodle fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waar we mee fokken moeten tenminste 16 maanden zijn.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Wij houden ons aan de verplichte gezondheidstesten zoals: de jaarlijkse oogtesten, erfelijke oogziekten, ziekte van Willebrand er worden foto's gemaakt van de heupen en de ellebogen. Van alle honden laten we ook een DNA profiel. maken. De uitslagen van alle testen staan vermeld op onze website.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden op de leeftijd van 2,4,6 en 8 weken ontwormd. Als ze 6 weken zijn komt de Dierenarts ze onderzoeken, ze krijgen dan de eerste puppyinenting en ze worden gechipt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten 8 weken zijn voordat ze het nest mogen verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld 3 nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met LuckylabradoodlesZeeland
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

LuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeelandLuckylabradoodlesZeeland

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van LuckylabradoodlesZeeland

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^