Fokker vermelding van We Are One

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van We Are One is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we We Are One nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra We Are One langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat We Are One een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: We Are One
Beschrijving: Ik ben Thamara, Al jaren ben ik verliefd op het ras de Border Collie, en ben ik ook de trotste bezitter van 4 geweldige border collie's. Waaronder ook vader en dochter. De andere reu is stamboomloos en met hem is nooit gefokt, hij is ook gecastreerd. Met mijn honden ben ik actief in Flyball, Behendigheid, Dogfrisbee en schapendrijven , iedereen op eigen niveau. Met Glenn en Gangster loop ik flyball wedstrijden, Guide heeft rugproblemen dus die doet niet zoveel meer. En met Lynn wil ik straks behendigheid's wedstrijden gaan lopen. Gangster loopt ook behendigheid's wedstrijden Voor meer informatie over de honden neem gerust een kijkje op mijn website. Groet Thamara

Contact
Website: http://www.kennel-weareone.nl
Telefoon: 0633833966

Adres
Woonplaats: Sint Hubert

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

We Are One is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
leeftijd vanaf 2 jaar

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
doordat ik meerdere honden heb meerdere uitslagen en testen maar alles is in te zien. Alle honden hebben HD a zijn glaucoom vrij en de jaarlijkse ogentest ook vrij. DNA MDR1 en Cl en TNS allemaal vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups krijgen de 6 weken enting.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7-8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Flow is mijn hoop voor de toekomst ;-)

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden geboren en groeien op in de woonkamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met We Are One
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^