Fokker vermelding van Suaralayn

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Suaralayn is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Suaralayn nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Suaralayn langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Suaralayn een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Suaralayn
Beschrijving: Onze twee Basenji's zijn allereerst gezinsleden. Ze zitten naast ons op de bank, gaan mee op visite en vakantie en horen er in alle opzichten helemaal bij. Verder zijn ze een grote invulling van onze vrije tijd: we doen aan gehoorzaamheid, behendigheid, bezoeken af en toe een show en zijn in de zomer geregeld op de renbaan en langs het coursingveld te vinden. We zijn al lang gefascineerd door het ras, niet alleen door hun prachtige looks, maar ook door hun bijzondere karakter. Toen we eenmaal onze eerste Basenji in huis kregen, was dat een uitdaging, maar we wisten ook meteen dat er in de toekomst een bij zou moeten komen. Begin 2012 hebben we een teefje toegevoegd aan ons gezin. Allereerst als gezelschap voor onze reu en voor ons. Maar ook met het oog op een toekomstig nestje. We vinden het bij het fokken van een nestje belangrijk dat dit weloverwogen gebeurd. We willen hier niet alleen gezondheid, uiterlijk en karakter in mee nemen, maar ook de mate van inteelt en de passie voor de zichtjacht. Daarnaast zullen we enkel een nestje fokken wanneer er voldoende serieuze en passende toekomstige pupeigenaren op de wachtlijst staan. Pups zullen in huis geboren worden en opgroeien. Naast een verantwoorde voorbereiding en socialisatie van het nest, willen we ook paraat staan wanneer onze pups bij hun nieuwe eigenaren leven. Verder staan we open voor alle vragen en opmerkingen over ons mooie ras en/of over onze manier van fokken.

Contact
Website: http://www.suaralayn.nl
Telefoon: 0614417780

Adres
Woonplaats: Almere

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Suaralayn is te vinden onder
- Basenji fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Aoide is het teefje waarmee wij hopen in de toekomst een nestje te fokken. Zij is eind 2011 in Polen geboren. Ze is een enorm lief en vrolijk dametje. Naast haar fijne karakter doet ze het goed op de show en is ze, hoe jong ze ook is, al enorm fel op de 'haas' bij het baanrennen en coursen. Een nestje met haar wordt niet voor eind 2014 verwacht. Naast Aoide hebben we ook nog een reu, Mirtillo. Hij is eind 2007 geboren in Zweden. Hij is enorm gedreven in alles wat hij doet. Een pittige meneer richting andere honden, gereserveerd naar vreemden, maar de beste hond die wij ons wensen kunnen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Aoide is momenteel enkel getest op Fanconi en oogaandoeningen, dit in verband met haar leeftijd. Ze is Fanconi vrij en had met 8 weken milde PPM iris-cornea in een oog. De oogtesten zullen periodiek herhaald worden. Verder zal ze getest worden op HD, ED, PL en haar schildklierwaarden zullen periodiek in de gaten gehouden worden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De puppen zullen getest worden op Fanconi en ze zullen een oogonderzoek ondergaan voor ze het nest verlaten. Verder zullen ze alle benodigde entingen en ontwormingsbehandelingen krijgen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf 9 weken het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij zullen zeer waarschijnlijk niet vaker dan eens per twee jaar een nestje fokken.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op. Zij zullen in het begin hun rust krijgen om vervolgens stapje voor stapje te wennen aan de grote wereld.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Suaralayn
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

SuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralaynSuaralayn

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Suaralayn

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^