Fokker vermelding van Evulon's

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Evulon's
Beschrijving: PUPJES VERWACHT NOVEMBER 2012 Zie de foto's of voor meer info mijn website Onze honden leven in huis en de pups worden in huiselijke kringen opgevoed, zodat ze de perfecte socialisatie krijgen. Wij hebben gezonde honden die voldoen aan alle eisen gesteld door de rasverenigingen en de Raad van Beheer. Tevens zijn wij aangesloten bij de Australian Shepherd Club Nederland en de Australian Shepherd Assosiation. De pups; - zijn inge├źnt - zijn ontwormd - heeft een gezondheidsverklaring van de dierenarts - heeft een paspoort - zijn gechipt - en krijgen een stamboom - worden verkocht met garantie en koopcontract U kan de ontwikkeling van de pupjes volgen via onze webcam. Als de hondjes ongeveer een jaar oud zijn organiseer ik een nestdag, dan gaan we met alle honden uit het nest een lekkere wandeling maken Beide ouders zijn positief getest op erfelijke en DNA afwijkingen en hebben een glansrijke gedrag test ondergaan; - HD A, (vrij) - ED vrij - ogen cataract vrij - HSF4 vrij - MDR1 vrij. Heeft u interesse neemt dan even contact met mij op.

Contact
Website: http://www.evulons.nl
Telefoon: 0527-202288

Adres
Woonplaats: Luttelgeest

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Evulon's is te vinden onder
- Australian Shepherd fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
geen antwoord gegeven

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
geen antwoord gegeven

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
geen antwoord gegeven

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
geen antwoord gegeven

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
geen antwoord gegeven

Hoe en waar groeien de pups op ?
geen antwoord gegeven

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Evulon's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Evulon'sEvulon's

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Evulon's

21-05 Australian Shepherd pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^