Fokker vermelding van Kuvaszkennel Északi Irányban

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Kuvaszkennel Északi Irányban is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Kuvaszkennel Északi Irányban nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Kuvaszkennel Északi Irányban langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Kuvaszkennel Északi Irányban een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Kuvaszkennel Északi Irányban
Beschrijving: Wij, Piet en Annelies Noordzij wonen in Bellingwolde in Groningen. We hebben daar veel ruimte voor onze Kuvaszok, Densy,Gabor en Gila. Zo af en toe hebben wij een nestje voor de echte liefhebber van dit geweldige ras. Voor veel foto's en informatie bezoek onze website www.kuvasz-noordzij.nl Voor een bezoekje bij ons en onze Kuvasz bel of mail ons.Wij vinden het belangrijk om eerst rustig kenneis komen maken met de Kuvasz. Onze Kuvaszok willen graag geknuffeld worden. Wij wonen Rhederweg 196 Bellingwolde tel.+31(0)597 785174

Contact
Website: http://www.kuvasz-noordzij.nl
Telefoon: +31(0)597 785174

Adres
Woonplaats: Bellingwolde

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Kuvaszkennel Északi Irányban is te vinden onder
- Kuvasz fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Densy is 7 jaar, en heeft 2 nestjes voortgebracht. Gabor is 4 jaar en kan worden ingezet voor Dekreu. Gila is ook 4 jaar oud en klaar voor haar 1e nestje volgend voorjaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Wij fokken alleen met gezonde honden.Onze honden zijn onderzocht op hun heupen en ze hebben 3 HD-A. Ook zijn Gila en Gabor onderzocht naar Ed en OCD en ze zijn allebei Vrij. Verder zijn de reuen die wij voor de dekking kiezen ook onderzocht op Hd en OCd en Ed. En ook worden hun ogen onderzocht op oogziektes.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden door de dierenarts onderzocht na hun geboorte.En als ze 6 weken oud zijn,komt de dierenarts weer en worden ze weer onderzocht en krijgen ze ook de entingen. Ook komt de raad van beheer om de pups te chippen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als ze 8a9 weken oud zijn, gaan ze met hun baasjes mee.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Af en toe hebben wij een nestje met onze Kuvasz.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden geboren in de woonkamer en groeien daar ook op temidden van de andere honden en hun baasjes. Ook spelen ze samen met de volwassen honden buiten, waar wij een oogje in het zeil houden. En zo leren ze ook van de volwassen honden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Kuvaszkennel Északi Irányban
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Kuvaszkennel Északi IránybanKuvaszkennel Északi IránybanKuvaszkennel Északi Irányban

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Kuvaszkennel Északi Irányban

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^