Fokker vermelding van Just Summi's Angels

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Just Summi's Angels is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Just Summi's Angels een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Just Summi's Angels
Beschrijving: Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker van Berner Sennenhonden. Gemiddeld zullen wij 1 nestje per jaar hebben. Het volgend nestje zal eind 2012 gepland staan.

Contact
Website: http://www.justsummisangels.nl
Telefoon: 073-5480380 / 0625071518

Adres
Woonplaats: Schijndel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Just Summi's Angels is te vinden onder
- Berner Sennenhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Luna is nu 3.5 jaar. Aimy is een teefje uit het eerste nest en met haar 1.5 jaar nog te jong en mag nog lekker eerst opgroeien. Skye is een teefje uit het tweede nest en is momenteel 2 dagen oud dus mag nog heel lang wachten.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders zijn HD en ED vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Vlak na de geboorte zal de dierenarts moeder en pups onderzoeken en worden eventuele hubertusklauwtjes verwijdert. De pups worden 3 keer ontwormt en zullen met de 6 weken de puppy-enting krijgen,tevens onderzoekt de dierenarts ze uitgebreid en krijgen ze dan een gezondheidsverklaring.Rond deze tijd zullen ze ook gechipt worden door de Raad van Beheer.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op een leeftijd van tussen de 8 en 9 weken mogen ze het nest verlaten mits ze tussen de 7 en 8 kilo zijn, en goed gezond.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld zal dit 1 nestje per jaar zijn.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huis geboren en zullen daar ook opgroeien. Ze zullen goed gesocialiseerd worden met andere mensen, kinderen en onze andere honden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Just Summi's Angels
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Just Summi's Angels

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Just Summi's Angels

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^