Fokker vermelding van d' Escaut Vivant

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: d' Escaut Vivant
Beschrijving: Af en toe fokken wij een nestje vrolijke, gezonde schapendoezen. Ze groeien in huis op en worden goed gesocialiseerd. Lid "Vereniging de Nederlandse Schapendoes" Rond 7 juli 2012 wordt er een nestje verwacht.

Contact
Website: http://www.schapendoes-d-escaut-vivant.nl/index
Telefoon: 0113-342550

Adres
Woonplaats: Ellewoutsdijk

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

d' Escaut Vivant is te vinden onder
- Nederlandse Schapendoes fokkers
- Nederlandse Schapendoes fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Guusje zal 6 jaar oud zijn als ze begin 2012 haar laatste nestje krijgt. Bardot is 2 1/2 jaar oud als ze +/- 7 juli 2012 haar 1e nestje krijg.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
PRA-DNA-test. Zowel de teven als de reuen zijn vrij van PRA. ECVO-oogonderzoek: Alle ouderdieren zijn vrij van oogziekten. Verder zijn de ouderdieren geschikt bevonden door de FAC-commissie van de "Vereniging de Nederlandse Schapendoes" Alle ouderdieren hebben een aantal shows gelopen en minimaal ZGs (maar doorgaans U's) gehaald

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Met 6 weken gezondheidsonderzoek en pupenting door de dierenarts. Inventarisatie bij ongeveer 6 weken door de FAC-commissie van de "Vereniging de Nederlandse Schapendoes". Natuurlijk worden ze gechipt door de Raad van Beheer en krijgen ze een stamboom. Rond de leeftijd van 7 weken wordt gekeken hoe ze reageren op schapen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 weken mogen ze het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld 1 nestje per 1 1/2 jaar, maar in 2012 toevallig 2 nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de huiskamer. Vanaf 5 weken gaan ze natuurlijk regelmatig buiten spelen. De pups zijn krantzindelijk en doen met 8 weken hun behoefte zo veel mogelijk buiten. Ze komen in contact met kinderen, andere honden, katten, schapen, het verkeer etc.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met d' Escaut Vivant
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

d' Escaut Vivantd' Escaut Vivantd' Escaut Vivant

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van d' Escaut Vivant

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^