Fokker vermelding van Polar's wildness

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Polar's wildness
Beschrijving: fokker sinds 1993. Wij werken veel met de honden in Duitsland, Tsjechiƫ, Polen en Nederland. Wij lopen wedstrijden en geven demo's. Wij verzorgen diverse workshops en in de categorie gedragstherapie hebben wij een redelijk grote reputatie opgebouwd met de therapie; angst voor honden. Wij vinden het geweldig dat wij regelmatig en vrijwillig meewerken voor Stichting de Opkikker, Stichting doe een wens en Heppie. Wij fokken af en toe een nestje ( ons laatste was in 2009) en inmiddels hebben wij weer een dekking achter de rug ( 9 augustus 2011). Dit keer hebben wij voor een Duitse kennel gekozen voor de reu die ons teefje zou dekken zodat we weer "vers bloed" in onze lijn krijgen.

Contact
Website: http://www.sledehondenteam.nl
Telefoon: 0031612845772

Adres
Woonplaats: Vroomshoop

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Polar's wildness is te vinden onder
- Siberian Husky fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
de honden zijn minimaal 2 jaar bij geboorte van de pups en maximaal 6 jaar. Daarnaast krijgen onze honden niet meer dan 2 nestjes in hun leven.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze honden worden getest op HD en Cataract.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
onze pups krijgen een agressietest. daarnaast zijn ze elke twee weken ontwormd, met 6 weken en indien nog in het nest bij 9 weken nogmaals. uiteraard gaan de pups niet de deur uit voordat er een volledig gezondheidsonderzoek van de dierenarts is goedgekeurd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Meestal gaan bij ons de pups een week na het chippen weg bij een minimale leeftijd van 8 weken. Indien de nieuwe eigenaren op die leeftijd van de pups net op vakantie gaan, worden de pups na hun vakantie afgegeven.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximaal 1 maar meestal is dit per 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in de huiskamer op en worden gewend aan allerdaagse dingen zoals tv, radio, visite, kinderen, onze kleine huishondjes, stofzuiger, dweil enz.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Polar's wildness
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Polar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildnessPolar's wildness

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Polar's wildness

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^