Fokker vermelding van La Casa De Chihuahua's

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: La Casa De Chihuahua's
Beschrijving: Wij zijn een kleinschalige hobby kennel. Wij hebben incidenteel nestjes van onze Chihuahua`s. uitsluitend met FCI stamboom. en volgens hun regels en die van de NCC. Waar wij ook lid van mogen zijn.

Contact
Website: http://lacasadechihuahuas.lovely-animal.nl/index.html
Telefoon: 0475210955

Adres
Woonplaats: koningsbosch

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

La Casa De Chihuahua's is te vinden onder
- Chihuahua, langhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
wij hebben op het moment 5 teefjes en 3 reutjes

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Dichte fontanel. Gebit. Gedrag. Pl.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Twee puppy inentingen voor ze het nest verlaten. Basis gezondheid word tijdens deze bezoekjes aan de dierenarts bekeken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als alles goed gaat met de pup. Zoals zelfstandig eten, goed gegroeid te zijn en goed gekeurd wezen door de dierenarts. Dan mogen de pups tussen 10 en 12 weken naar hun nieuwe baasje. Vertrouw ik het niet dan blijven ze nog een paar weken hier.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
één aan twee nestjes per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien gewoon heerlijk in de woonkamer op. Wij hebben voor moeder en pups een heerlijke werpkist met ren en als ze dan ouder zijn kunnen ze er zelf in en uit. Ze groeien hier op met meerdere honden en worden veel geknuffeld door ons en de kinderen. ze worden heel goed gesocialiseerd,dat vinden wij heel belangrijk in de opvoeding van de pupjes

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met La Casa De Chihuahua's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

La Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua'sLa Casa De Chihuahua's

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van La Casa De Chihuahua's

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^