Fokker vermelding van Jester`s Bulldogs

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Jester`s Bulldogs
Beschrijving: Doormiddel van dit korte verhaaltje zullen wij ons aan U voorstellen en zullen wij U vertellen ( informeren ) over het ontstaan van de kennel “ JESTER‘S BULLDOGS ” Onze namen zijn Martin en Esther Schootemeijer. Wij hebben bewust gekozen voor de naam “ JESTER‘S BULLDOGS ” want deze heeft een betekenis. JESTER betekent nar, joker en als iemand U kan vermaken dan is het wel een ENGELSE BULLDOG. Bulldogs hebben wij daaraan toegevoegd om aan te geven welke soort hond wij fokken. In 1992 hebben wij onze eerste bulldog Max gekocht, nooit hadden wij gedacht dat we ons bezig zouden gaan houden met het fokken van de Engelse Bulldog. Wij gingen met Max naar een tentoonstelling om te zien wat de keurmeester van onze hond zou vinden. En wat bleek Max deed het niet slecht. Hierna volgde er meer tentoonstellingen en nam het enthousiasme toe, wij hadden er een hobby bij. Nadat wij verhuisd waren kregen we de ruimte voor een tweede bulldog. Jamie Lee een mooie teef, werd voor Max en voor ons een nieuwe huisgenoot. Ook Jamie Lee deed het goed op tentoonstelling. Mede door onze enthousiasme zijn we ons steeds verder gaan verdiepen in het ras. In April 1997 hebben wij onze kennel “ JESTER‘S BULLDOGS ” opgericht, en tevens ons aangemeld als EBCN fokker. Ons eerste nestje werd geboren in December 1997 en uit dit nestje hebben wij 2 teven aangehouden. Dit waren JESTER’S BULLDOGS AISLINN en ARVIDA. Deze twee honden zijn het begin van de kennel JESTER‘S BULLDOGS… In 2001 en in 2005 werden onze dochters geboren. Zij groeien op tussen onze bulldoggen. Hierdoor hebben we zelf kunnen ervaren hoe ontzettend lief bullen voor kinderen zijn. En is onze liefde voor de engelse bulldog alleen maar groter geworden. Wilt u verdere informatie over onze honden of over DE ENGELSE BULLDOG neemt dan een kijkje op onze website.

Contact
Website: http://www.jesters-bulldogs.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Hekelingen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Jester`s Bulldogs is te vinden onder
- Engelse Bulldog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De teef moet minstens 18 maanden zijn willen wij er mee fokken.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze honden die wij inzetten voor de fokkerij hebben het populatieonderzoek ondergaan.Deze is opgesteld door de Engelse Bulldog Club Nederland in samenwerking met dierenartsen en verplichtgesteld voor iedere clubfokker.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Dit is afhankelijk van de leeftijd van de pup als hij met zijn nieuwe eigenaar mee naar huis gaat.De pups hebben de inentingen gekregen die zij behoren te hebben op het moment dat ze naar hun baasje gaan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen op de leeftijd van 8 weken het nest verlaten. Mits ze daar lichamelijk aan toe zijn. Als dit niet het geval is word dit per week opnieuw beoordeeld.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken gemiddeld 2 nestjes per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien samen met hun moeder op in onze huiskamer en in de drukte van ons gezinsleven.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Jester`s Bulldogs
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Jester`s BulldogsJester`s BulldogsJester`s BulldogsJester`s BulldogsJester`s Bulldogs

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Jester`s Bulldogs

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^