Fokker vermelding van "de Zeeuwse Strange"

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: "de Zeeuwse Strange"
Beschrijving: Op dit moment verwachten wij geen nestje pups van onze schapendoezen. Wij fokken volgens de regels van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes waar wij sinds 1995 lid van zijn. De pups groeien bij ons in huiselijke kring op. Onze schapendoezen zijn goedgekeurd voor alle gezondheidsonderzoeken die de Vereniging de Nederlandse Schapendoes en de Raad van Beheer als voorwaarde stelt om te fokken. gPRA-onderzoek, ECVO-oogonderzoek, DNA enz. Wij hebben 1 x per 1 of 2 jaar een nestje.

Contact
Website: http://www.zeeuwsestrange.nl
Telefoon: 06 52438802

Adres
Woonplaats: Vlissingen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

"de Zeeuwse Strange" is te vinden onder
- Nederlandse Schapendoes fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Donder is de dochter van onze schapendoes Dorris, en wordt in januari 2016 4 jaar. Met Dorris hebben wij 2 nestjes gehad en nu mag haar dochter Donder verder hiermee. Donder is door de Vereniging de Nederlandse Schapendoes gekwalificeerd voor de fok.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Donder is getest op erfelijke oogafwijkingen genPra ++ dus vrij van oogziekten. ECVO onderzoek elk jaar ook vrij. Gezondheidscontole dierenarts elk jaar en voor de geplande dekking.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Zodra de pups geboren zijn komt de dierenarts ze nakjken. Met 6 weken krijgen zij hun eerste enting en controleert de dierenarts hen opnieuw. Met 3,5 en 7 weken worden ze ontwormd. Verder komt de Raad van Beheer hen chippen en krijgen de pups een stamboom . DNA wordt ook gecontroleerd door de Raad van Beheer.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 weken mogen de pups mee naar huis.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Incidenteel 1 nestje per 1 a 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien bij ons in de woonkamer op. Zodra ze er aan toe zijn mogen ze ook hun wereld verder verkennen in de tuin. Na de 6 weken enting gaan wij met hen voor de socialisatie naar de markt, winkelcentrum, strand enz.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met "de Zeeuwse Strange"
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

0. van de Zeeuwse Strange0. van de Zeeuwse Strange0. van de Zeeuwse Strange0 van de Zeeuwse Strange

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van "de Zeeuwse Strange"

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^