Fokker vermelding van labradoodle

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van labradoodle is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat labradoodle een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: labradoodle
Beschrijving: Ik fok 1 a 2 keer per jaar een nestje medium labradoodles, pups groeien natuurlijk op in huiselijke kring en ouderdieren zijn goedgekeurd.

Contact
Website: drentselabradoodles.nl
Telefoon: 0599851322

Adres
Woonplaats: drouwen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

labradoodle is te vinden onder
- Labradoodle fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
ik heb 3 honden die een nestje kunnen krijgen, heb meerdere doodles, 2 gesteriliseerd , 2 reuen , ze mogen een nestje krijgen vanaf ongeveer 2 jaar ligt eraan hoe volwassen ze zijn rond die leeftijd

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
van bono, skye en sterre heb ik hd foto's laten nemen en laten beoordelen door de dierenarts omdat de raad van beheer het niet deed, heupen waren goed, van lot, marley, tess, beer en puk heb ik beoordelingen van de ofa dit is een amerikaanse beoordeling, vier dierenartsen beoordelen dan de heupen en daar krijg je de uitslag van , mijn honden hebben of de beoordeling GOOD gekregen ( staat gelijk aan A2) of excellent (A1) je kan de volgende uitslagen krijgen 1.excellent 2.good 3.fair (b) 4 borderline (b2) mild (c) moderate en severe (d) ook laat ik hun ogen jaarlijks testen door dr. gutteling en zijn ze vrij bevonden

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
ze worden met 6 weken door de dierenarts geent, en door mij ontwormt met 2 4 6 en 8 weken.. omdat er verschillende vachten geboren kunnen worden bepaal ik welke hondjes met welke vachten naar de nieuwe baasjes gaan ivm allergieen. Ook worden de hondjes uitgezocht dmv de campbell test..

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
acht weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
dit is mijn 4e jaar 1e jaar 1 2e jaar 1 3e jaar 2 dit jaar 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
pups worden in huis geboren in een kamer waar de andere honden niet zullen komen de eerste 2,5/3 weken, als ze rond de drie weken oud zijn gaan ze naar de woonkamer waar ze vrij rondlopen of in een ren zitten, doe heel erg mijn best om er goed gesocialiseerde hondjes van te maken en tot nu toe is dit altijd gelukt, ik heb 2 kinderen die meehelpen. Ook gaan ze natuurlijk naar buiten de tuin in en als ze geent zijn onderneem ik andere dingen met ze zoals naar het schoolplein, dorp enz.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met labradoodle
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel FennaFenna schreef op 21 juni om 21:19:
krijgen jullie binnenkort een nestje, of word er wat verwacht? alvast bedankt

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

marion klomp

Puppy advertenties van labradoodle

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^