Help, ik krijg de melding dat ik jullie banner blokkeer

Je komt op deze pagina omdat je de melding hebt gekregen dat jij onze banner blokkeert. Lees hieronder wat je hier aan kunt doen

Accepteer banners op de HondenPAge

De HondenPage probeert geen winst te maken maar om toch uit de kosten te komen (van onze 3 servers, kosten voor het onderbrengen van de servers, bandbreedte en overige kosten) gebruiken wij advertenties van google adsense (www.google.com/adsense) en soms van m4n (m4n.nl) en zanox (www.zanox.nl). Wanneer jij een plugin zoals AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt blokkeer je hiermee onze banners. Wij merken dat en daarom geven wij bovenaan de pagina een oranje blok weer.
Om dit orangje blok niet meer te zien te krijgen vragen wij jou om de hondenpage.com toe te voegen aan de whitelist van jouw adblocker.

Maar ik blokkeer geen advertenties

Het kan inderdaad dat je deze melding een heel enkele keer ten onrechte te zien krijg. Die kans is ongeveer 1 op 1.000.000. Waarschijnlijker is het dat iemand in jouw familie een adblocker heeft geïnstalleerd.

Video adblock whitelist (in het Engels)

Een korte instructie video in het Engels hoe je de hondenpage op de whitelist kunt zetten

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^