Na Loekie

Dogboek > Na Loekie

Het is twee weken geleden dat we Loekie hebben moeten laten inslapen.. Dat doet nog steeds pijn, maar realistisch gezien,mijn grote liefde voor haar maakte het ook dat het goed is.

En toen ...
Hoorden we dat iemand per ongeluk puppy's had.. en ik kon het niet weerstaan. 5 weken waren ze en deze kleinste uit het nest, verlegen pup stal een nieuw plekje in mijn hart..

Afgelopen donderdag ben ik haar gaan halen, ze was toen 7 weken, en als ik haar rond zie springen in huis wordt ik zo blij dat ik om huilen kan..

Door honden page profiel PetraPetra op 15 juni om 10:23Het doet zekers veel pijn om je hondje af te moeten geven. Ik zei toen onze Scruffy stierf ik wil geen ander hondje meer. Maar ik kon toch niet zonder. Maar onze Scruffy zal altijd in mijn hart blijven, het is inmiddels wel 10 jaar geleden, en denk er nog vaak aan.

ook ik weet hoe je je voelt, je hebt echt hartzeer. mijn laika heb ik twee weken geleden in moeten laten slapen. het gemis van haar aanwezigheid is er nog steeds, ondanks ik nu een ander hondje heb. veel sterkte. groetjes,bianca

ik weet hoe je moet voelen, onze Boy een golden retriever hebben wij ook moeten laten gaan, na twee tia`s kon hij niet meer staan en lopen hij is viertien jaar geworden,ik heb wel vier weken lopen huilen, ik had altijd gezegd ik neem geen hond meer,maar nu heb ik dus weer een nieuwe pup en het is zo leuk(voelt wel een beetje schuldig naar Boy toe) ik miste de gezelligheid in huis, en het wandelen.Jenny

Ja het doet altijd pijn als je hondje verliest. Maar nu heb je een nieuwe pup,en daar kun je weer wat steun uit halen. Hij zal nooit het plekje van je andere hond,in kunnen nemen maar hier krijg je weer een beetje plezier van. Veel sterke nog, Groetjes jolanda,dwergjes.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Na Loekie

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Petra:
Na Loekie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^