vervolg Lotte

Dogboek > vervolg Lotte

Was ik even blij dat Lotte zindelijk was,alleen toen kwam er een nieuw probleem.
Slopen en vernielen! zucht.......
Drie gaten in de leren bank, wasgoed uit de mand pikken en verscheuren,boekjes, planten en bloemen binnen en buiten alles wordt vernield en ook nu nog kan ze nergens van af blijven.
Had prachtige kussens en dekens voor in de bench gekregen als ''kraam kadootje'' voor haar maar ze heeft ze systematisch uit elkaar gehaald.Ze krijgt kauwbotten, en staven,heeft een kong die ik iedere keer vul maar ook dat helpt niks.
Vraag me af of iemand dit herkend?
Word er soms echt wanhopig van.
Ze is ook hyper actief en de dierenarts noemt haar een adhd hondje,als er visite komt moet ze echt de kamer uit en leg ik haar boven in de bench.
Niet echt leuk en zeker niet wat ik gewend ben van teckeltjes.
En dan te bedenken dat die zelfde dierenarts tegen me zei:''neem een teefje die zijn rustiger, liever en luisteren beter.Ja hoor!

Door honden page profiel Ineke BertholetIneke Bertholet op 07 juni om 18:37Dag Lotte, Wat vervelend van je hond zeg!! Veel tips kan ik helaas niet geven, maar onze hond van vroeger toen ik klein was deed dit ook, bleek dit te zijn omdat hij het niet kon verkroppen paar uurtjes alleen te zijn. Dan moesten mijn ouders geleidelijk aan hem weer alleen en braaf te leren zijn en goed belonen als hij dit dan goed deed! Je kan misschien ook voor je ergens heen gaat er eerst eens goed mee gaan wandelen dat hij moe is tegen jullie weg gaan. Veel succes allesinds!! Joske en Porschke

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Lotte

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij vervolg Lotte

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Ineke Bertholet:

Lotte is boos en baldadig
vervolg Lotte
vervolg Lotte
Mijn Lotte


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^