Jack, waar ben je!!! :(

Dogboek > Jack, waar ben je!!! :(

Vanaf de eerste dag laat ik Jack veel los lopen en hij blijft altijd goed bij me in de buurt. Maar vanavond was ik Jack ineens kwijt.

Het was pikdonker, dus ik kon hem ook niet vinden. Ik bleef maar roepen en roepen... normaal gesproken was hij dan al weer snel bij me, maar dit keer kwam hij niet. :( Ik dacht dat ik droomde... dit kan toch niet waar zijn, normaal blijft hij toch altijd bij me? Hij zal toch niet ergens door het ijs heen gezakt zijn...? Na een tijd gaf ik het roepen op en besloot maar om hulp te vragen en rende naar huis toe.

Toen ik eenmaal aan kwam bleek Jack voor de deur te zitten... Ik wist niet hoe snel ik hem moest oppakken, ik was zo erg geschrokken!

We waren elkaar in het donker kwijt geraakt, ik zag hem niet en hij kon mij niet vinden. Maar ik ben zo blij dat hij de weg naar huis toe wist en voor de deur stond te wachten. Dacht even dat ik hem voor altijd kwijt zou zijn geweest...

Morgen meteen maar eens zo'n halsbandje met een lampje kopen...

Door honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy op 16 februari om 00:35Hoi math, ik heb nu ook een border collie genaamd Zaza. Overdag loopt hij bij mij altijd los, maar s'avonds inderdaad ook niet meer ben hem ook keer zoek geweest dus hij loopt savonds aan een uitlooplijn:)

Heb inmiddels een lampje gekocht. Hij is nu net een politie wagen, zo met z'n zwart witte vacht en blauw rood knipperende lichtjes. :P En ik heb nu ook zo'n riem die kan uitschuiven, heeft hij toch het gevoel los te lopen en kan hij nooit te ver gaan. :)

Jee wat zal je geschrokken zijn en je hart in de keel en tranen in de ogen, ik zie het helemaal voor me hoe ik gereageerd zou hebben, maar wat een geluk dat je lieveling voor de deur zat, wat zijn ze toch slim hé? Voortaan maar aan de riem in het donker?

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Jack

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Jack, waar ben je!!! :(


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^