Weglopen.

Dogboek > Weglopen.

We hebben onze honden nog niet zo lang, en ze zijn nog jong en speels. Op een dag waren ze weggelopen. Dwars door het gaas heen gerend!!!
Nooit gedacht dat zo iets kon! We moesten ze dus gaan vangen. Eentje is vrij snel weer terug gekomen toen ze geroepen werd, de ander werd pas gevangen toen ze zich een kilometer verder op de grond liet vallen. En ze wilde niet meer terug lopen, dus moest dat kalf van een hond helemaal terug gedragen worden naar huis, en de derde werd pas een paar kilometer verderop gevangen.
Ja, honden zijn heel goed voor je konditie!
Gelukkig hebben we nu een oplossing, er zijn speciale stroomdraden voor honden, die hebben we noodgedwongen maar gemonteerd bij ons hek, daar blijven ze nu uit de buurt. Ze hebben nu alle vrijheid om lekker buiten rond te rennen zonder dat wij steeds bang moeten zijn dat ze weg lopen.
Gisteren was het lekker weer en zijn ze de hele dag lekker buiten geweest.
Het leukste was toen we ze pas hadden, en ze voor het eerst kennis maakten met de geit.
Het arme geitje wist ook niet wat hem overkwam, drie van die joekels van honden die allemaal ineens aandacht voor haar hadden.
Ze wist niet of ze haar horens in de aanslag moest houden of rustig moest afwachten. De honden wisten ook niet goed wat ze zagen, ze hadden nog nooit een geit gezien, ze liepen de hele tijd achter haar aan.
Heerlijk om te zien hoe ze zich overal tussen in en onderdoor wurmen om alles te ontdekken, in de oude schuur, achter het huis, in het huis, alles is even nieuw en interessant voor ze.
En ze zijn zo super lief voor kinderen, ondanks dat ze heel groot en sterk zijn, doen ze heel lief tegen onze kinderen, net of ze weten dat ze voorzichtig met ze moeten omgaan. Ze zijn heel nieuwsgierig maar super lief en voorzichtig.

Door honden page profiel Naomi SchutNaomi Schut op 03 december om 10:27



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Smok, Tosa, Dali

Foto's

Weglopen.
Weglopen.
Weglopen.
Weglopen.
Weglopen.
Weglopen.
Weglopen.
Weglopen.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Naomi Schut:
Weglopen.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^