hondenuitlaatserviceviola

Dogboek > hondenuitlaatserviceviola

Hallo ik ben viola westbroek woonachtig in leersum. 
Toen ik 18 jaar oud was, ben ik als vrijwilliger bij verschillende dierenasiels gaan werken dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ik heb in mijn leven in verschillende functies gewerkt waarbij ik niet met dieren in contact kwam, maar het echte gevoel van “dit is mijn droombaan” heb ik daarbij nooit gehad!
Omdat het gevoel van met dieren werken altijd is gebleven ben ik op zoek gegaan naar een baan in de dierenwereld. Dat is niet zo makkelijk om een  betaalde baan daarin te vinden. Daarom ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb nu een eigen hondenuitlaatservice waar echt mijn passie ligt. Helaas heb ik nu nog niet zoveel honden om van te leven . Daarom heb ik naast het honden uitlaten nog een baan. Ik laat op dit moment op maandag en op vrijdag honden  uit. Mijn wens is ook om het hondenuitlaten volledig tegaan doen .Om mijn bedrijf te laten groeien zoek ik nog hondeneigenaren die een hondenuitlaatservice zoeken. 

Ken jij iemand die in leersum of omgeving nog een hondenuitlaatservice zoeken? 
Dan hoor ik  het graag.

Door honden page profiel viola westbroekviola westbroek op 15 juni om 17:36 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij hondenuitlaatserviceviola

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van viola westbroek:
hondenuitlaatserviceviola


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^