Onze Guus

Dogboek > Onze Guus

Guus is geboren op vrijdag 11 september 2009. Hij heeft 4 broertjes en 4 zusjes. De Mama Whisper heeft een pracht nest en zorgt goed voor haar 9-tal.
Met 2 weken gaan we op kraamvisite en gaan de bolletjes wol bewonderen.
Reutje-Rood valt ons op en we zijn helemaal verliefd!
Als ze 2,5 week zijn komt het broertje van Guus te overlijden aan het zwemmerssyndroom :'(
Op 11 oktober gaan we naar het knuffeluurtje en houden Guus, maar ook de andere pups vast...enne er wordt wat afgeknuffelt. Mama Whisper vindt het best en loopt vrolijk rond, maar houdt haar kroost wel goed in de gaten. ;-)
Met 7 weken wordt er een puppytest afgelegd en Guus blijkt prima bij ons te passen...Yes, we eten er beschuit met muisjes op...het komt allemaal erg dichtbij nu.

Door honden page profiel claudiaclaudia op 15 november om 14:16Vandaag naar de sintintocht geweest. Een drukte een lawaai (drumband, geluidinstallatie) maar Guus vindt het allemaal prima. Is dol op de aandacht die hij krijgt en alsmaar VROLIJK (kwispel,kwispel).

Op 7 november is het dan zover we gaan Guus halen..Guus komt naar huus! Nu een week later is Guus aardig gewend en heb ik me hier laten registreren op het forum. Leuk om verhalen uit te wisselen! Guus is een vrolijke, ondernemende, tikkie zelfverzekerde pup en een ontzettende knuffelkont. We hebben al een band en zowel baas als hond hebben elkaar gevonden. In de hoop op een nog lang leven samen!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Guus

Foto's

Onze Guus
Onze Guus

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van claudia:
Onze Guus


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^