Shaun

Dogboek > Shaun

Hallo iedereen, 

Wij hebben Shaun geadopteerd uit Spanje via een vzw in België. Shaun is een jachthond en zoals alle jachthonden als ze hun werk niet doen worden ze als huisvuil op straat gesmeten. 
Hij is gevonden door een liefdevolle Spaanse familie graatmager en vol teken. Zij hebben voor hem gezorgd toen het nodig was. Hij had een beginnende Leshamia die op tijd behandeld geweest is. De Spaanse familie kon hem niet houden aangezien zij allergisch is aan het haar van Shaun. 

Nu is Shaun bijna 1 jaar bij ons en wij zijn de gelukkigste mensen op deze wereld. Hij is bijna 2 jaar ongeveer. De juiste leeftijd zijn wij niet zeker, maar dat is niet erg. Hij heeft ons zoveel liefde. Ik kan het maar niet begrijpen dat de mens is zoals ze zijn. Hij heeft nu last van allergieën. Hij is allergisch aan insecten en waarschijnlijk aan het gras. We zijn met dat laatste bezig. Ik moet op 5 oktober naar de dierenkliniek in Merelbeke. Dit zijn wel hoge kosten. Dat had ik niet verwacht. 

Mijn vorig hondje was ook een adoptiehond, maar niet van het buitenland. Hij was echt bang van alles. Hij had al het één en het ander meegemaakt, maar had zoveel liefde van hem. Ik mis hem nog elke dag. Mijn Coco... 

De boodschap adopt don's shop. Je redt 2 levens, de hond die je in huis neemt en de plaats die vrij komt voor een ander hondje. 

Groetjes, 

Virginie en dikke poot van Shaun.

Door honden page profiel VirginieVirginie op 24 september om 13:20 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Shaun

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Virginie:
Shaun


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^