update

Dogboek > update

Hoi lieve mensen, hier weer ff een up-date over onze Kyra.....Ze groeit enorm hard (was in 1 week een kilo aangekomen, dus ben benieuwd wat ze over 2 weekjes weegt als ze voor haar laatste enting moet... ;-) )
Kyra is een heerlijke pup, die uitgebreid gaat liggen snurken in haar bench, maar ook al echt ondeugend wordt!!!! Snel iets pakken (denk aan de slof van het vrouwjte, zéééér favoriet O-) ) en dan snel werglopen, voor dat ze deze af kunnen pakken.....
En ook de papierbak is zeer in trek! Maar vandaag gaf ze ook heel duidelijk aan dat ze naar buiten wilde voor een plasje.... O, en de nachten gaan voorbeeldig !!! lekker in de bench die in de keuken staat, van ongeveer 23.00 uur tot de volgende morgen 07.00/07.30 uur!!!!
het lopen aan de riem is niet iedere keer haar favoriete bezigheid, maar beetje bij beetje gaat ook dat steeds beter.
Alleen die scherpe tandjes...ai ai, de kids die vrezen haar als ze in een bijtgrage bui is!!!! Overal en in alles komen die kleine tandjes in terrecht.... en ze is flink gegroeid, dus ook sterker geworden, óók in haar kaken!!
maar goed.....al met al zijn we enorm blij met haar en bere trots!!!!!!!

Door honden page profiel WendyWendy op 03 november om 21:38 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij update

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Wendy:
update
nog 1 weekje....
Kyra 5 weken
huisbezoek
Tara
hoi hoi allemaal


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^