Ivar, mijn Russische hartendief

Dogboek > Ivar, mijn Russische hartendief

Ik was stilaan aan er uitkijken om weer een hond te nemen. Er waren spijtig genoeg wel wat voorwaarden. Hij moest met katten overweg kunnen, op een appartement kunnen leven, liefst een reu want er komt regelmatig een teefje logeren wie het niet zo heeft met andere teven. 
Vriendinnen van me hebben allemaal een rushond geadopteerd bij mymartin. Toen eentje suggereerde om ook daar eens te kijken deed ik dat onmiddellijk... 
en daar zag ik Ryde, zijn omschrijving paste perfect bij wat ik zocht. De filmpjes en foto’s ware super leuk en ja hoor, ik werd verliefd! Dus contact opgenomen met de organisatie en na wat heen en weer gemail en telefoneren werd ik goedgekeurd! Nu was het aftellen tot hij op Schiphol toekwam!
Toch wel spannend, een hond in huis nemen waar je op voorhand niet even mee kennisgemaakt hebt.
Toen hij heel voorzichtig buiten kwam wandelen, onder de indruk van alles, werd de liefde alleen maar groter!
Hij woont nu drie weken bij ons en wat een lieverd is het! In huis gaat het heel goed, hij wist meteen dat zijn kussen voor hem was, komt overeen met de katten, is enorm leergierig! Hij is zindelijk en gaat mee slapen met mij (wel op zijn plekje)
Buiten is het soms nog wat moeilijker, hij is nog snel bang van geluiden en dingen. Naar andere honden toe is het dan wel weer goed, hij negeert ze gewoon. Wandelen lukt vlotjes tenzij hij dus bang wordt.
We zijn nu naar de hondenschool aan het gaan, dat vindt hij enorm leuk! De hondeninstructeur zegt ook dat er muziek inzit :-) Ivar werkt zo graag voor me! 
Dus nu is het uitkijken naar wat we allemaal samen gaan meemaken :-)

Door honden page profiel wendywendy op 12 december om 15:35 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Ivar

Foto's

Ivar, mijn Russische hartendief
Ivar, mijn Russische hartendief
Ivar, mijn Russische hartendief
Ivar, mijn Russische hartendief

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van wendy:
Weer een mijlpaal!
1 maand hier!
Ivar, mijn Russische hartendief


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^