BUDDY, onze Franse Bulldog pup.

Dogboek > BUDDY, onze Franse Bulldog pup.

Wij zijn sinds twee weken de trotse baasjes van Buddy, en het is genieten met zo'n rare pup.
Hij had een beetje een moeilijke start, hij had behoorlijke diaree, en dat was eerst moeilijk te bestrijden. Hij bleek Giardia te hebben, maar waarschijnlijk kwam de diaree toch niet daarvandaan. Hij kreeg een kuur, hij kreeg een drankje tegen de diaree, en anti-biotica, maar het ging maar niet over. De dierenarts heeft toen een proefzakje speciale brokjes meegegeven, en wonder boven wonder, de diaree stopte bijna direct. Dus waarschijnlijk kon ie de gewone brokjes niet verdragen. We hadden hem ook al op rijst met kipfilet gezet, maar zelfs dat hielp niet. Dus we zijn heel blij met het advies van de dierenarts, we hebben direct een zakje brokjes gekocht en hij doet het nu geweldig. Hij is hartstikke levendig (beetje gek dus), en hij groeit nu ook goed. Ook zijn oren zijn nu alletwee gaan staan. Dat was eerst niet het geval, hij had eerst 1 hangoortje, en later zelfs twee. Hij begint nu inderdaad op een echte, stoere Franse Bulldog te lijken.Hij is jammer genoeg nu natuurlijk wel een beetje verwaand geworden, net een verwend jongetje. Maar ja, dat is niet zo erg.Ook hier kunnen we hartelijk om lachen.Hij wil nu namelijk alleen nog op schoot slapen als ie moe is, maar daar geef ik nu niet steedsmeer aan toe, want dan kan ik de hele dag met hem op schoot zitten.Wel gezellig, maar ja, ik heb ook nog andere dingen te doen soms. Dus als ik dan zeg dat ie maar op zijn kussen moet gaan liggen, is ie beledigd, en blaft naar mij.
Volgende week ga ik voor het eerst met hem naar puppycursus, zal mij benieuwen hoe dat gaat.Maar vast wel goed, want hij is volgens mij best wel leergierig.
Nou,, dit was dus een klein verhaaltje over onze Buddy.Wordt vervolgd, denk ik!

Door honden page profiel AlbertjeAlbertje op 09 oktober om 11:07WAT EEN SCHEETJE.X

Gelukkig gaat het beter met Buddy en krijgt hij al puppystreken. Veel plezier op puppycursus! :)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • BUDDY

Foto's

BUDDY, onze Franse Bulldog pup.
BUDDY, onze Franse Bulldog pup.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Albertje:
Buddy's eerste schooldag:)
BUDDY, onze Franse Bulldog pup.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^