Reina

Dogboek > Reina

Reina

 

Hallo allemaal. Mijn eerste dag in Nederland was erg koud. Mijn vrouwtje en haar man kregen mij zo in hun armen gedrukt. Ze zijn erg blij met mij. In de auto lag ik op een lekker warme gele deken. Dat werd voortaan mijn vertrouwde deken.

Thuisgekomen moest ik eerst één trap omhoog. Het ging mij goed af. Daar waren ze erg blij om.

De weken erna was er om het huis heel veel lawaai. Ik zag vreemde mannen, waar ik niet zo blij mee ben, voor het raam staan. Ze maakten elke dag veel en harde lawaai. Ik moest wel elke keer erlangs om uitgelaten te worden. Mijn vrouwtje heeft de eerste paar keren moeite gehad om mij beneden te krijgen. Met heel veel geduld is het haar uiteindelijk gelukt. Zij is heel lief en geduldig.

Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. We zijn al naar een hondendijk geweest waar ik mocht rennen. Weliswaar aan de lange lijn maar het was wel leuk. Er waren een heleboel andere honden waar ik mee kennis kon maken.

Sinds kort hebben ze een speeltuin voor mij gevonden. Het is daar ontzettend gezellig. Ik ren bijna de meeste honden eruit. Ik ben wendbaar….hahaha…zij niet. Mijn vrouwtje en haar man zitten op een bank en moedigen mij aan en soms lopen ze met mij mee als ik een beetje verlegen ben.

Mijn vrouwtje vindt mij een clown. Ze noemt mij soms kleptomaantje, omdat ik haar sokken meeneem uit de slaapkamer. Ik bemoei mij ook graag met het vouwen van de was. Washandjes zijn mijn favoriet.

Als mijn vrouwtje op de bank zit, ga ik graag bij haar op schoot of lig ik naast haar. Ik word dan lekker gekriebeld. ´s Avonds als zij naar bed gaat en de lampen uit doet, komt ze mij een aai over mijn bol geven en hoor ik haar zeggen: Trusten poepie, lekker slapen en tot morgen.

Haar oudste zoon vind ik ook heel aardig. Als ik langs hem loop dan word ik lekker gekriebeld. Bij hem durf ik wel op de bank te zitten. De jongste zoon zie ik niet zo vaak, maar hij komt mij af en toe wel een aai over mijn koppie geven.

’s Morgens is de man van mijn vrouwtje heel vroeg wakker en laat mij dan uit voordat hij gaat werken. Ik krijg dan een tandenborstel (dentastyx) en mijn bakje wordt gevuld met brokjes. Hij is toch best wel aardig. Een paar dagen geleden heb ik mijn pootje een paar keer in zijn handen gelegd. Hij doet heel lief. Er zijn gelukkig ook lieve mannen.

Volgende keer vertel ik jullie weer een nieuw verhaal, want ze fluisteren mij toe dat ik waarschijnlijk een grote broer krijg. Ik ben benieuwd J.

Door honden page profiel Donna, baasje van Reina en PedroDonna, baasje van Reina en Pedro op 13 juli om 16:49Ik zou je (dit) verhaal in het forum plaatsen, daar lezen veel meer mensen je verhaal en krijg je ook met reacties. Je hebt het nu in het Dogboek geplaatst en daar krijg je zelden tot nooit een reactie op. Ik heb je profiel even bekeken, wat heb je een prachtige podenco! Heel veel plezier met elkaar!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Reina

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Donna, baasje van Reina en Pedro:
Mijn grote broer Pedro
Reina


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^