Oeps-pups zoeken thuis!

Dogboek > Oeps-pups zoeken thuis!

Hallo iedereen!

Ik zit ook nog op hondenforum.com en daar is iemand op zoek naar een thuis voor nog 2 pups uit een nestje van 3. Nu zal ik eerst even het verhaal van het nestje vertellen.

Die mensen zelf hebben voornamelijk rotweillers als huishonden maar hebben een 1jarig stafford teefje geadopteerd uit het dierenasiel. Zij was zwanger. Ze is in de periode dat ze in het asiel was zwanger geraakt. Hoe? Iemand had intresse in haar en nam haar mee op proef. Wat die persoon niet had verteld is dat ze een grote reu had, ongecastreerd. Resultaat: een zwanger teefje werd teruggebracht na de proef. Mevrouw wist van niks, had niks gemerkt zei ze.

Het teefje werd geadopteerd door hen en de pups groeien goed! 2 van de 3 kleine meisjes zoeken nog thuis. Het is dus kruising stafford x duitse herder.
Over 2 wkn mogen ze het nest verlaten.

Indien je intresse hebt, laat mij iets weten en ik breng je in contact met baasje van de mama. Pups worden met contract van dierenasiel geplaatst.
De pups zijn bruin/beige.

Groetjes!

Door honden page profiel EvaEva op 11 september om 09:37Heb je al een topic geplaatst, in overleg met het moderatorteam? Niet iedereen leest dit, denk ik... Wat een situatie zeg, hopelijk krijgen de pups gauw een baasje!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Illyapasha de la Griffe de Menthon

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Oeps-pups zoeken thuis!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Eva:
Oeps-pups zoeken thuis!
Mijn Pash'ke


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^