Layka toch maar op cursus...

Dogboek > Layka toch maar op cursus...

Gisteren ben ik voor de 1ste keer met Layka naar cursus geweest. Layka is al bijna 1 jaar, dus was het geen puppy-cursus. We waren er met 3 vrouwen/honden. Gelukkig was Layka niet de enige die zo druk was en niet best luisteren wilde....

Ik heb besloten om met haar naar cursus te gaan, omdat ik momenten had/heb dat ik het met haar niet meer zag zitten. Ik heb de afgelopen weken wel eens de tranen in mijn ogen gehad. Terwijl ik weet dat Layka heel veel in haar mars heeft! Maar ik doe het schijnbaar niet helemaal goed, dus dan maar op les.
Ik kan er nu nog niet veel van zeggen, omdat het net de eerste keer was. Ik ga er van uit dat het allemaal goed komt met haar.
Maar ik kan het trekken aan de riem niet meer tolereren, net zo min als het sjesen over de bank, het blaffen als zij haar zin wil hebben, het omhoog springen, het bijten (niet doorbijten trouwens) in mijn handen en armen, enz, enz.
Het is natuurlijk niet erg gemakkelijk met een hondje van bijna 1 jaar oud, wat sinds 4 maanden bij de 2e eigenaar zit. En de cursusleider heeft ons dan ook alvast verteld dat er nog heel wat frustraties op ons af gaan komen...ik hoop dat ik consequent genoeg ga worden!

Groetjes Annette & Layka.....

Door honden page profiel AnnetteAnnette op 19 juli om 12:45 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Layka toch maar op cursus...

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Annette:
Layka toch maar op cursus...
Sok ingeslikt :-(


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^